Προηγείται η Ρένα Δούρου σε νέα δημοσκόπηση

 κάλπη
Προβάδισμα της Ρένας Δούρου έναντι του Γιάννη Σγουρού για τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών καταγράφεται στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του ΑΝΤ1.
Η υποψήφια με τη "Δύναμη Ζωής", Ρένα Δούρου, προηγείται οριακά με 0,8% έναντι του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, ο οποίος κατεβαίνει εκ νέου στις εκλογές ως "Ανεξάρτητος".
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου στον α΄ γύρο η Ρένα Δούρου συγκεντρώνει 22,3%, ο Γιάννης Σγουρός 21,5%, ενώ ακολουθούν ο υποψήφιος με τη ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, με 10%, ο Παύλος Χαϊκάλης με 7,6%, ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, με 5,8%, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος  με 4,5%, ο Θάνος Τζήμερος με 2,1%, η Μαρία Γιαννακάκη, που στηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ, με 1,7%, ο Πέτρος Μαντούβαλος με 1,1%, ο Αντώνης Γάκης με 0,4% και η Δέσποινα Κουτσούμπα με επίσης 0,4%.
«Αναποφάσιστο» δηλώνει το 11,6% των ερωτηθέντων, το 5,1% δηλώνει ότι «δεν θα πάει να ψηφίσει», ενώ τα «άκυρα-λευκά» ανέρχονται στο 3,7%.
Στον β' γύρο, ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος, Γιάννης Σγουρός, επικρατεί της Ρένας Δούρου, με ποσοστό 37,7%, έναντι 35,0%, αντίστοιχα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.