Σχόλια

Εκλογές ήρθαν και ο καθένας πουλάει την... πραμάτεια του. Και τι μας λένε υστερικοί και εμπαθείς μνημονιακοί; Ότι η κρίση πέρασε και τα Mνημόνια αποτελούν παρελθόν. Ότι η ανεργία αποκλιμακώνεται και η ανάπτυξη έρχεται με ταχείς ρυθμούς. Και ανεμίζουν ως επιτυχίες του γενοκτονικού τους προγράμματος το πρωτογενές πλεόνασμα και την έξοδο της Xώρας στις αγορές.
Ψευτιές και αερολογίες που ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι και φουσκώνουν τις φλέβες μέσα μας. Αισχρή κυβερνητική προπαγάνδα, που ούτε οι δεδηλωμένοι ψηφοφόροι τους δεν την αγοράζουν.
Φωτογραφία του χρήστη Βασίλης Μπεχράκης.
Καλοζωισμένα προϊόντα της διαπλοκής. Λιλιπούτειοι πολιτικοί του μηδέν και του τίποτα, οι οποίοι βλέπουν με τρόμο το πολιτικό τους τέλος και κάνουν τα πάντα, για να κρατηθούν στην εξουσία. Για να μεταγγίσουν λαδάκι στο πολιτικό τους καντήλι, που σβήνει.
Το φως στο τούνελ, που λένε, είναι τα φώτα του συρμού, στον οποίο έχουν επιβιβάσει το λαό και ολοταχώς τον πάνε στον γκρεμό. Θα τους το επιτρέψουμε; Θα ψηφίσουμε τα κόμματα που συγκυβέρνησαν και εφάρμοσαν το σημερινό πρόγραμμα κοινωνικής γενοκτονίας (Ν.Δ., ΠΑΣOΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑOΣ) ή τα νεοφανή κόμματα που δημιούργησε το σύστημα για τη διάσωση και την αναπαραγωγή του ή το ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής που είναι εφεδρεία και ραβδούχος του συστήματος; Κοντός ψαλμός, αλληλούια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.