Η Χρυσή Αυγή ψηφίζει Νέα Δημοκρατία!

Η Χ.Α. παρά το ότι αυτοπαρουσιάζεται ως η δύναμη που στρέφεται κατά του "σάπιου πολιτικού συστήματος" είναι από τους φανατικότερους υποστηρικτές του. Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι προς όφελος αυτών που υπηρετεί το πολιτικό σύστημα και να μην το έχει υποστηρίξει. Άλλωστε το βίντεο "Μπαλτάκου" αυτό που αποδεικνύει πρώτ' απ' όλα δεν είναι τόσο ότι η Ν.Δ. συνδέεται με το φασιστικό μόρφωμα αλλά το αντίθετο. Αποδεικνύει ότι συναλλάσσονται μια χαρά με το πολιτικό σύστημα παρά τις κραυγές ενάντιά του. Και να ήταν μόνο αυτό.... Χωρίς τη στήριξη και προβολή από το σύστημα και τα κόμματά του η Χ.Α. τώρα δεν θα είχε αυτά τα ποσοστά που έχει. Ακόμη και στην Αθήνα σε πολλές περιοχές τοπικοί κομματάρχες της Ν.Δ., γνωστοί δεκαετίες ως τέτοιοι, σε πολλές συνοικίες φέτος φιγουράριζαν ως υποψήφιοί της.
Μπορεί η επιχείρηση "κοντέματός" και η φυλάκιση κάποιων από την ηγεσία της να μην κατάφερε να την περιορίσει αλλά η επιχείρηση ευπρεπισμού της μπας και χρησιμοποιηθεί σε κυβερνητικές λύσεις στο μέλλον προχωρά καλά. Οι, ναι μεν υπόδικοι αλλά εκτός φυλακής, ηγέτες της έλαβαν το μήνυμα μια χαρά. Χαρακτηριστική είναι η χθεσινή της συγκέντρωση στο Κολωνό που δεν είχε καμιά σχέση με αυτά που μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια.
Ακόμη πιο χαρακτηριστική όμως είναι η στήριξη που δίνει σε ψηφοδέλτια της Ν.Δ. σε δήμους και περιφέρειες φέτος. Πάτρα και Δυτική Ελλάδα, Βέροια είναι τα φανερά παραδείγματα. 
Αναδημοσιεύουμε εδώ άρθρο από τον Αριστερό Δρόμο στην Ημαθία:


Ρόπαλα και «δημοκρατία» ή η Χ.Α και τα αστικά κόμματα, συγκοινωνούντα δοχεία


Άρθρο του Μελιόπουλου Γιάννη για τη δήλωση στήριξης υποψήφιου δημάρχου Καραπαναγιωτίδη στη Βέροια από την εγκληματική,ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.


Μελιόπουλος Γιάννης
Εκπαιδευτικός

Μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν το β΄ γύρο των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών της 25ης Μάη και όπως ακριβώς είναι πολύ συνηθισμένο στα αστικά πολιτικά κόμματα, στις αστικές δημοτικές παρατάξεις, όσοι από τους υποψήφιους δημοτικούς «άρχοντες» κατάφεραν και πέρασαν το νήμα της πρώτης αναμέτρησης, διεκδικώντας την εκλογή τους ψάχνουν να βρουν στήριξη και τις απαραίτητες ψήφους για τη νίκη. Υποστήριξη κάποιες φορές επίσημη και κάποιες ανεπίσημη.
Έχοντας πια στις αποσκευές τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, μας απαντήθηκαν ερωτήματα. Όμως και οι ίδιες οι απαντήσεις και η ροή των εξελίξεων της τελευταίας εβδομάδας γεννούν νέα ερωτηματικά που πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη.



Ερώτημα 1ο
«Όλο το προηγούμενο διάστημα ιδιαίτερα έπειτα από τα γεγονότα του φθινοπώρου-με την άνανδρη δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φύσσα, τις συνεχείς επιθέσεις των ναζιστικών «ταγμάτων εφόδου» κατά αριστερών και λαϊκών αγωνιστών και μεταναστών καθώς και με τις απανωτές συλλήψεις και αποκαλύψεις για το ναζιστικό, εγκληματικό μόρφωμα της Χ. Α.-στο μυαλό κάθε κομμουνιστή, αριστερού αλλά και κάθε έντιμου δημοκράτη της χώρας και της πόλης, τριγύριζε το ερώτημα αν το φασιστικό φαινόμενο είχε αρχίσει να υποχωρεί, να ξεφουσκώνει.»

Σήμερα πια έχουμε την απάντηση. Με βάση τα αποτελέσματα των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών η Χ. Α , μέσω της νέας μεταμόρφωσης της «Ελληνικής Αυγής», όχι μόνο κάνει αισθητή την παρουσία της αλλά πράγμα πολύ σοβαρό φαίνεται να παγιώνει δυνάμεις.

Ερώτημα 2ο
«Αφού λοιπόν χιλιάδες συμπολίτες μας έθεσαν εαυτό στο πλευρό της ναζιστικής οργάνωσης στις περιφερειακές εκλογές, προκύπτει εύλογα το ερώτημα πώς λειτούργησαν οι ψηφοφόροι αυτοί στα δημοτικά μας πράγματα αλλά και πώς θα λειτουργήσουν τη δεύτερη Κυριακή;»

Δε νομίζουμε πως πρέπει κάποιος να ψάξει πολύ για να βρει την απάντηση και στα δυο αυτά ερωτήματα καθώς σήμερα –Παρασκευή πριν τις εκλογές- υπάρχει αρθρογραφία σε ημερήσια τοπική εφημερίδα, με την οποία γνωστότατο στέλεχος της οργάνωσης του σκότους καλεί τους οπαδούς και εραστές του χιτλερικού ζόφου, τους επιγόνους των πιο μαύρων στιγμών της ανθρώπινης ιστορίας του 20ου αιώνα, να υπερψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο, συγκεκριμένου αστικού συνδυασμού.
Κάνει πάταγο η μάσκα που πέφτει αφήνοντας το «βασιλιά γυμνό» και σε κοινή θέα. Φανερώνεται περίτρανα για ακόμα μία φορά ποιοι πολιτικοί-άτομα ή χώροι-συνομιλούν, συγκοινωνούν και συγγενεύουν, ταγμένοι καθώς είναι στην ίδια αποστολή· να διασώσουν το σύστημα που υπηρετούν από την αγιάτρευτη κρίση που το μαστίζει.

-Χ .Α . και αστικά κόμματα μαζί με το πολιτικό τους προσωπικό και σε τοπικό επίπεδο αποτελούν , όπως αποδεικνύεται συγκοινωνούντα δοχεία ,στα οποία άλλες φορές φουσκώνει το ένα και άλλες το έτερο κομμάτι.
-Αστοί «δημοκράτες» συνομιλούν και συναγελάζονται εκλογικά με τους φασίστες, συνδυάζοντας την πιο απερίγραπτη λογοκοπία και αυταπάτες με τα «ρόπαλα» των νοσταλγών των SS, θωπεύοντας ο ένας τον άλλον, αλληλοβοηθούμενοι για τον κοινό σκοπό.

-Οι ναζιστές της Χ.Α., παρ’ όλο που εμφανίζονται πούροι αντισυστημικοί, υπέρ των αδυνάτων και πληττόμενων από την καπιταλιστική κρίση και τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών των υποτελών στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ Ε.Ε συγκυβερνώντων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, … όχι μόνο αντισυστημικοί και «λαογέννητοι» δεν είναι το αντίθετο. Αποτελούν το μαντρόσκυλο του συστήματος της φτώχειας και της εξαθλίωσης, της τεράστιας ανεργίας και της καταλήστευσης της εργατικής τάξης και των εργαζόμενων, του συστήματος του τεράστιου πλούτου των ντόπιων και διεθνών καρχαριών. Γεννιούνται από τους πιο σκοτεινούς κόλπους του, το υπηρετούν με κάθε τρόπο.
Και μεις … όσοι ζούμε σ’ αυτόν τον τόπο; …όσοι ζούμε και αναπνέουμε σ’ αυτήν την πόλη κι αναπνέουμε τον αέρα της;…όσους μας έχει χτυπήσει η δυσωδία της ναζιστικής μπόχας που πλανιέται σ’ αυτήν;
Ας είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Κομμουνιστές, αριστεροί και κάθε έντιμος δημοκράτης και πατριώτης της πόλης μας ας είναι σε συναγερμό.


ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ, ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ …ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ,ΤΙ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.