Στημένες λεμονόκουπες τα ξαδέλφια Κεδίκογλου. Χωρίς υπουργό πια η Εύβοια... Θεία δίκη ή απλώς όλα για τον αποστάτη Μαρκόπουλο...

Ανάμεσα σε αυτούς που είδαν την έξοδο από την κυβέρνηση είναι και στελέχη που στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές λειτούργησαν ως "βασιλικότεροι του βασιλέως" και δίχως πολιτικοί αξιοπρέπεια στήριξαν συγκεκριμένες επιλογές μόνο και μόνο για να φανούν αρεστοί.
Αυτό δεν στάθηκε όμως αρκετό τελικά για να κρατήσουν τις θέσεις τους. Χαρακτηριστικές μπορούν να θεωρηθούν οι περιπτώσεις των... δυο εξαδέλφων, του Σίμου και του Συμεών Κεδίκογλου, της ΝΔ ο ένας και του ΠΑΣΟΚ ο άλλος, που έκαναν ο,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν στην εκλογή του Κ. Μπακογιάννη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Τελικά βρέθηκαν εκτός κυβερνητικού σχήματος (θεία δίκη ή απλώς ...στημένες λεμονόκουπες;) και η Εύβοια δεν έχει πια εκπρόσωπο στο υπουργικό συμβούλιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.