Οι μάσκες έπεσαν: πακέτο θέλει το άλσος ο Μελισσανίδης

Στις 17 Ιούνη, στο κάλεσμά της για την αντισυγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε τη γνωστή κατάληξη (δολοφονικό σχέδιο ΚΑΡΦΙΤΣΑ), η ελεγχόμενη από τον Μελισσανίδη ORIGINAL έγραφε υποκριτικά: «Oσον αφορά άλλες δραστηριότητες, βλέψεις, σχέδια, δουλειές διαφόρων μεγαλοεπιχειρηματιών ανά την επικράτεια (άρθρο 82), φυσικά και είμαστε κάθετα αντίθετοι, αρνητικοί και ενίοτε στο πλευρό όσων αντιστέκονται σε τέτοιες βλέψεις. Επίσης θεωρούμε τον οποιονδήποτε συσχετισμό του άρθρου 81 (που αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚΑΡΑΣ μας στην Νέα Φιλαδέλφεια) με το άρθρο 82 (που αφορά επιχειρηματικά σχέδια και ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας ανά την επικράτεια από οποιονδήποτε) βρώμικο, ύπουλο και καθοδηγούμενο…».

Χτες, ο δημοσιογράφος Κώστας Κετσετζόγλου έγραψε στην ελεγχόμενη «Ωρα των Σπορ» και στην επίσης ελεγχόμενη ιστοσελίδα «aek365.com»: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύω ότι θα δείξει το κύρος του ως πρώτο κόμμα και εν δυνάμει κυβέρνηση και θα τιμήσει την συμφωνία που έκαναν δύο βουλευτές του και το δεξί χέρι του Τσίπρα με την ΑΕΚ. Αυτό όμως έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα λίγη σημασία έχει. Πλέον αυτό που έχει την τεράστια σημασία είναι να περάσουν τα άρθρα 81, το 82, το 18 και το 19 του Ρυθμιστικού ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Οπως κατατέθηκαν. (…) Οπως είναι να περάσει λοιπόν το ρυθμιστικό, να πάει και το άλσος σε ένα φορέα που να το σώσει και να αξιοποιήσει αφού ο Δήμος αποδείχτηκε ανίκανος να το κάνει και ο καθένας να πάρει ότι του αξίζει».

Οι μάσκες έπεσαν. Ανοιχτά πλέον τα «παπαγαλάκια» αποκαλύπτουν ότι ενδιαφέρονται να περάσουν πακέτο και τα τέσσερα άρθρα που παραδίδουν το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας βορά στα επιχειρηματικά σχέδια του Μελισσανίδη.

Εως τώρα παραμύθιαζαν τους οπαδούς, ότι τάχα τον Μελισσανίδη τον ενδιαφέρει μόνο το άρθρο 81 (που και μ' αυτό αρπάζει 6 στρέμματα από το άλσος). Τώρα ομολογούν την αλήθεια που μέχρι τώρα προσπαθούσαν να σκεπάσουν.

Θα ήταν μάλλον περιττό να ζητήσουμε από εκείνους που δηλώνουν «αντιφασίστες» οπαδοί να πετάξουν την τσίμπλα από τα μάτια τους.
Κάποιοι απ' αυτούς ήταν στην αντισυγκέντρωση της Νέας Φιλαδέλφειας, είδαν τη δράση των μπράβων υπό την προστασία της αστυνομίας και δεν εξέδωσαν ούτε μία ανακοίνωση. Μόνο μεμονωμένες (τιμητικές) αντιδράσεις έχουν υπάρξει. Οσο για το παραμύθιασμα που τρώνε τόσο καιρό τώρα, ας αντιδράσουν όσοι απ' αυτούς έχουν έστω και ίχνος φιλότιμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.