ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ: Κεντρική Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη


Σαββάτο 9 Μάη στις 7 μμ στην ΑΣΟΕΕ

Επιτακτική η ανάγκη να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον πόλεμο και τον φασισμό
Με αφορμή τα 70 χρόνια από τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη, οι πολιτικές οργανώσεις του Μ-Λ ΚΚΕ και του ΚΚΕ(μ-λ) διοργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 7μμ στην ΑΣΟΕΕ
Στις 9 Μάη συμπληρώνονται 70 χρόνια από τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών. Η ιστορική αποτίμησή της στις μέρες μας δεν φαίνεται να αποτελεί «κεκτημένο», όπως είναι, και δέχεται συντονισμένα «επιστημονικά» και πολιτικά πυρά, ώστε να ανακατασκευαστεί εντελώς η ιστορική αλήθεια και να αντικατασταθεί από τα μυθεύματα, τις πλαστογραφίες και τις διαστρεβλώσεις της αστικής ιστοριογραφίας.
Η Σοβιετική Ένωση στάθηκε αναμφισβήτητα ο μεγάλος αιμοδότης αυτής της νίκης, ο πρωταγωνιστής και ο καθοριστικός συντελεστής της συντριβής του χιτλερικού φασισμού.
Η νίκη αυτή έδειξε τι είναι ικανός να κάνει ένας λαός που υπερασπίζει τη λευτεριά, την ανεξαρτησία του και τις μεγάλες σοσιαλιστικές κατακτήσεις. Έχει αφήσει τη σφραγίδα της μέχρι τα σή­μερα. Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά τα λόγια του Λένιν που έλεγε ότι: «Ποτέ δε νίκησαν το λαό εκείνο που οι εργάτες και οι αγρότες στην πλειοψηφία τους κατάλαβαν, ένιωσαν και είδαν ότι υπερασπίζουν τη δική τους σοβιετική εξουσία, την εξουσία των εργαζομένων, ότι υπερασπίζουν εκείνο το έργο που η νίκη του θα εξασφαλίσει και σ' αυτούς και στα παιδιά τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όλα τα αγαθά του πολιτισμού, όλα τα δημιουργήματα της ανθρώπινης εργασίας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.