Τα λόγια τα μεγάλα

Δύο μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όταν είπα σε μια φίλη ότι δε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί, όσο κι αν ήθελα να πέσουν οι σαμαροβενιζέλοι, δεν πίστευα ότι θα κάνει όσα υποσχόταν.ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ! 
 Η επίκληση στο φιλότιμο που έκανε η φίλη μου τελικά δεν έπιασε και ψήφισα

Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ, 

με αποτέλεσμα να ακούω τα εξ’ αμάξης από συριζοταλιμπάν που θεωρούσαν αδιανόητο να ασκείται αρνητική κριτική στη θεόσταλτη αριστερή μας κυβέρνηση. 


Υπενθυμίζω ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν κοστολογημένο και υπολογισμένο μέχρι τελευταίο σεντ

 Τί έγινε από όλα αυτά; Σχεδόν τίποτα.
 
Ο ΕΝΦΙΑ έγινε πατριωτικό καθήκον, τα 751 μετατέθηκαν για το 2016 – εάν μας το επιτρέψει η κατάσταση της οικονομίας -, οι ιδιωτικοποιήσεις επανεξετάζονται, η επένδυση στις Σκουριές το ίδιο, το ΤΑΙΠΕΔ ζει και βασιλεύει, αντί για αφοπλισμό των ΜΑΤ αφαιρέθηκαν από τη Βουλή τα κιγκλιδώματα, Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε ο Προκόπης Παυλόπουλος, τα καταστήματα εξακολουθούν να λειτουργούν τις Κυριακές, η άδικη φορολόγηση συνεχίζεται, τα εργασιακά και το ασφαλιστικό μπήκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, ενώ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σουλατσάρουν στα κανάλια των ολιγαρχών και χαριεντίζονται με τους υπαλλήλους τους. 

 Το πράγμα πλέον είναι σαφές.

Πάμε για έντιμο συμβιβασμό και αμοιβαίως επωφελή συμφωνία με αυτούς που βρίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά πληρώνουμε πάντα στην ώρα μας. 


Το Μνημόνιο 3 είναι εδώ.

Το έχουν ήδη υπογράψει με το δεξί χέρι. Μένει να το υπογράψουν και με το αριστερό.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.