Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας - Γραφείο Τύπου





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη συμπαράσταση τους στο δίκαιο αγώνα και την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην επιχείρηση Νηρέας για την ανάκληση της απόλυσης εργαζόμενης μητέρας δύο παιδιών, εξέφρασαν έμπρακτα εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Την ημέρα της απεργίας (14/5) βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων έξω από τις πύλες των εργοστασίων η Σοφία Ντούρου (Περιφερειακή Σύμβουλος), ο Βαγγέλης Σταματούκος (δημοτικός σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων), η Γεωργία Πύθουλα (δημοτική σύμβουλος Διρφύων- Μεσσαπίων), η Ασημίνα Καραμπέτσου (δημοτική σύμβουλος Ερέτριας) και ο Θανάσης Καμαράτος (δημοτικός σύμβουλος Ιστιαίας- Αιδηψού).
Με πρωτοβουλία του Θανάση Καμαράτου τέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιστιαίας- Αιδηψού (Δευτέρα 11/5) πρόταση- ψήφισμα για καταδίκη της εκδικητικής απόλυσης της εργαζόμενης και στήριξης στον αγώνα για την επαναπρόσληψή της. Η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου δεν πήρε θέση συμπαράστασης στην εργαζόμενη με διάφορα προσχήματα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Η Λαϊκή Συσπείρωση θα επαναφέρει το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Ιστιαίας- Αιδηψού καθώς και στους υπόλοιπους δήμους του νομού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.