«Πυρήνες της Φωτιάς»: Αυτό-αποκαλύπτονται

 
Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» …ανασύρθηκαν για να παρέμβουν στο φορτισμένο και περίπλοκο πολιτικό σκηνικό.
Μια πρώτη γενική παρατήρηση: Η «παρέμβαση» αυτή των «Πυρήνων» έρχεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων βρίσκεται στα σκοινιά και με τη λαϊκή ΟΡΓΗ να αρχίζει να ξεχειλίζει εναντίον της.
Οι «επαναστάτες» των «Πυρήνων» («επαναστάτες» κατασκευασμένοι στα υπόγεια του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών) …ανασύρονται, ακριβώς αυτήν τη... θανάσιμη ώρα για την κυβέρνηση, για να «κτυπήσουν» μία εισαγγελέα «παραδικαστικού κυκλώματος»!!!
Αφήνουμε το γάμο και πάμε για πουρνάρια…
 
Αν αυτή δεν είναι μια «τρομοκρατική παρέμβαση» αποπροσανατολισμού και ΑΠΑΤΗΣ, μια «παρέμβαση» ΥΠΕΡ της κυβέρνησης, τότε οι λέξεις και οι έννοιες έχουν χάσει κάθε σημασία…

Οι ίδιοι, δίχως να το αντιλαμβάνονται, ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ότι είναι τα εκτελεστικά πιόνια του τρομοκρατικού παιχνιδιού της πολυεδρικής διαπλοκής: Των μυστικών υπηρεσιών, του κράτους και του παρακράτους, των πολιτικών και των «νταβάδων» (ΜΜΕ).

Δίχως να το αντιλαμβάνονται επαληθεύουν τις καταγγελίες του πρώην υπουργού, του Πανούση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.