Η Συρία κερδίζει τη μάχη με τους λακέδες



Οι μυστικές υπηρεσίες της Ε.Ε., με συντονισμό κι υποστήριξη της Cia και Μοσάντ... οργανώνουν εκδηλώσεις για να "σταματήσει η σφαγή στη Συρία", μέσω "αριστερών" οργανώσεων της "κοινωνίας των πολιτών"!
Όλες οι ελεγχόμενες ηγεσίες οργανώσεων, από τις μυστικές υπηρεσίες... εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς", "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ, οι επαγγελματίες μισθοδοτούμενοι "αντιρατσιστές" και "φιλάνθρωποι", "πρόσφυγες" από τη Συρία (στην πλειοψηφία τους δολοφόνοι-αποκεφαλιστές, όσοι επί 5 χρόνια ήταν στη μισθοδοσία του χαλιφάτου, με μηνιαίο μισθό 3.000 $ κι αναγκάζονται σε φυγή, αρνούμενοι και την αμνηστία, ελπίζοντας ανταποδοτικά οφέλη από τις δυτικές κυβερνήσεις, που υπηρέτησαν πιστά)... μπαίνουν κάτω από την κεντρική επιλογή των μυστικών υπηρεσιών και την πλατφόρμα: "Μαζί για Ελεύθερη Συρία... ΣΤΟΠ στη σφαγή στο Χαλέπι"!
Καμία πολιτική οργάνωση δεν έχει σήμερα "δικαιολογία" για να συμπράξει σ' αυτή την επιχείρηση μυστικών υπηρεσιών. Εκτός από όλους εκείνους τους έμμισθους "αντιρατσιστές" της "κοινωνίας των πολιτών". Η πραγματικότητα και τα γεγονότα είναι σε όλους γνωστά: Η Συρία κερδίζει τη μάχη με τους λακέδες των ιμπεριαλιστών και οι νεοαποικιοκράτες βάζουν στο παιχνίδι το δήθεν "αντιπολεμικό κίνημα"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.