Κοροναϊκά


Χαράματα ξεσηκώθηκαν ο Κικίλιας, ο Χατζηδάκης, ο υφυπουργός του Θωμάς, ένας γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ, ο αρχιμάνατζερ της ΔΕΗ και ο πρόεδρος της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας και αριβάρησαν στο αεροδρόμιο, κουβαλώντας μαζί τους τηλεοπτικό συνεργείο (με φώτα, γιατί ήταν νύχτα) και διάφορους παρατρεχάμενους.
Για ποιο λόγο;
Για να «υποδεχτούν» αεροπλάνο που μετέφερε από την Κίνα υγειονομικό υλικό που παραγγέλθηκε με τη δωρεάν 5 εκατ. ευρώ που έκανε η ΔΕΗ. Δεν είναι μόνο το κόστος ενός ακόμα σόου στο αεροδρόμιο.
Δεν είναι μόνο τα μηνύματα «σταρχιδισμού» που στέλνουν στον ελληνικό λαό («εσείς καθήστε μέσα κι έτσι και ξεχαστείτε να πάτε για ψώνια χωρίς χαρτί, ο μπάτσος θα σας κόψει το εκατονπενηντάρι, όμως εμείς θα πηγαίνουμε όπου γουστάρουμε, άνευ πραγματικού λόγου»). Είναι η προκλητικότητα του σόου αυτή καθεαυτή. Από την τσέπη του τα έδωσαν ο αρχιμάνατζερ της ΔΕΗ (αλήθεια, μήπως να μας έλεγε πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ παίρνει κάθε χρόνο;) και ο Χατζηδάκης τα 5 εκατομμύρια; Είναι λεφτά που βγήκαν από τον ιδρώτα των εργαζόμενων της ΔΕΗ και από τους λογαριασμούς που χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός.
Στήνουν άθλια προπαγανδιστικά πάρτι με τα λεφτά των εργατών και του λαού. Να τους φτύσουμε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.