Γιουσουφάκι των σιωναζιστών ο Μητσοτάκης


 

Aφού τέλειωσε η περατζάδα των ιμπεριαλιστών ηγετών από το Τελ Αβίβ, του Μπάιντεν πρωτίστως, ο Νετανιάχου έκανε νόημα στον Μητσοτάκη να πεταχτεί κι αυτός μέχρι την πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας, σε μια άτυπη επίσκεψη (εξ ου και η απουσία γραβατών) που το Ισραήλ χρησιμοποίησε ως τμήμα της πολεμικής του προπαγάνδας.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού. Επομένως, οι μαζικές δολοφονίες αμάχων, οι βομβαρδισμοί νοσοκομείων και σχολείων, είναι «αυτοάμυνα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο»! Ο Μητσοτάκης δεν εξέφρασε την παραμικρή αντίρρηση.

Οχι μόνο δεν είπε κουβέντα για το βομβαρδισμό του ελληνορθόδοξου μοναστηριού του Αγίου Πορφύριου στην πόλη της Γάζας, που εκτός από έδρα της μητρόπολης Τιβεριάδας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, είναι και σημαντικό ιστορικό μνημείο (είναι η δεύτερη χριστιανική εκκλησία που χτίστηκε στην ευρύτερη περιοχή), αλλά δεν έκανε ούτε μια τυπική επίσκεψη στο Πατριαρχείο για να συλλυπηθεί τους δεσποτάδες για τα εκατοντάδες θύματα που είχε το «πούμνιό» τους. Βλέπετε, οι δεσποτάδες του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κατήγγειλαν έγκλημα πολέμου  και όχι «αυτοάμυνα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια