Τα ψέματα της Προπαγάνδας.

 

Τα ψέματα της Προπαγάνδας. Ταυτόχρονα, λειτουργεί η ελεεινά διαστρεβλωτική Προπαγάνδα των Μέσων Ενημέρωσης του Αμερικανισμού αλλά και των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών υπηρετών τους. 

Πρώτο Ψέμα.Μήπως θυμάστε τον Κορμοράνο βουτηγμένο στο πετρέλαιο στον Α’ Πόλεμο του Κόλπου εναντίον του Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν; Υποστήριζαν οι λεγόμενοι «Δυτικοί» πως ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε ανοίξει τις Πετρελαιοπηγές του και άφηνε το πετρέλαιο να χυθεί στην θάλασσα.

Δεύτερο Ψέμα. Μήπως θυμάστε τα βρέφη στις θερμοκοιτίδες του Κουβέιτ που ο κακός Σαντάμ Χουσεΐν του Ιράκ ήθελε να σκοτώσει; Αποδείχτηκε παραμύθι η Ιστορία, η ζημιά όμως της προπαγάνδας είχε γίνει.

Τρίτο Ψέμα. Μήπως θυμάστε τα περίφημα «Χημικά όπλα» του Σαντάμ Χουσεΐν χάριν των οποίων έγινε ο Β’ Πόλεμος του Κόλπου, η εισβολή στο Ιράκ και η ανελέητη καταστροφή του με αποκορύφωμα την εκτέλεση του Χουσεΐν; Ε λοιπόν, αποδείχτηκαν παραμύθια της Χαλιμάς. Απλούστατα, χημικά όπλα δεν υπήρχαν.

Ακολουθώντας λοιπόν τα νάματα αυτής της ελεεινής Σχολής της Ψευδολογίας και της Γκεμπελικής Προπαγάνδας, σήμερα οι Οργανισμοί Ψευδολογίας που είναι τα Αμερικανικά –κατά πρώτο λόγο– και κατ’ ακολουθία τα Ευρωπαϊκά Μέσα «Ενημέρωσης», διαδίδουν τα ίδια παραμύθια για μωρά που δήθεν «φυλάκισε» σε κλουβιά η Χαμάς, για υποτιθέμενες «σφαγές» νηπίων και μωρών και άλλες τερατώδεις ψευδολογίες. 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια