Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ… ΕΥΡΩΜΕΣΣΟΛΟΓΙΟΥ


1)Δανείζουμε εμείς, οι Έλληνες, την Ελλάδα. Έχουμε επαρκείς καταθέσεις (100 δισ.) για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίνοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελεύθερου εμπορίου για δημιουργία μονάδων συναρμολόγησης κι εξευρωπαϊσμού των προϊόντων τους), τους πουλάμε 50 δισ. ευρώ ομόλογα και μετατρέπουμε το ποσό σε δολάρια.
2) Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω, αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των «εταίρων» μας, όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση ήταν ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μια άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.
3) Ακυρώνουμε όλες τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους «φίλους» Ευρωπαίους.
4) Καλούμε την Κομισιόν να εξετάσει το θέμα της εξόδου μας από την Ευρωζώνη, μιας κι αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του σε σχέση με το δολάριο. Πουλάμε τα δολάρια κι αγοράζουμε ευρώ κερδίζοντας (μείον τις προμήθειες) 25%, δηλαδή 12,5 δισ. ευρώ, και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνει.
5) Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε, δουλεύουμε, και πληρώνουμε κανονικά φόρους.
6) Συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία με την οποία δίνουμε ελληνική (άρα και ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β΄ βαθμού με Τούρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή των........
πληθυσμών. Όλοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία. Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμη πιο εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών (με παράβολο 3.000 ευρώ). Κι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το τραίνο για τη Γερμανία και τη Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι «εταίροι» μας εισροή 15.000 μουσουλμάνων την εβδομάδα με ελληνικά διαβατήρια.
7) Η Κομισιόν, απελπισμένη, καλεί τους «εταίρους» να αναθεωρήσουν τη στάση τους απέναντι στην Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι πολύ αργά.
8) Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από την Ευρωζώνη. Ακολουθούν κι άλλες χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία) που υποφέρουν χρόνια από το «σκληρό» ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών και των Γάλλων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση κλυδωνίζεται επικίνδυνα. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Ευρωπαϊκών Συνθηκών.
9) Έχουμε φτάσει στον Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος λαό. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το Τέλος του Κόσμου. Όχι για όλους όμως. Τα 15 εκατομμύρια των Ελλήνων του πλανήτη έχουν μεταφερθεί, με τα διαστημόπλοια των Ελ, στον Άλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Ευρωπαίες, που παντρεύτηκαν κάτι γκαρσόνια από τα ελληνικά νησιά!!!!…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.