Περί τρομοκρατίας


ΟΤΑΝ, π.χ. βγαίνει ο Βγενόπουλος ανοικτά και καταγγέλλει το Σιφουνάκη για κατάχρηση 50 εκατομμυρίων που του έδωσε και ο Σιφουνάκης, όπως και πολλοί άλλοι κάνουν την πάπια, ΤΟΤΕ αντιλαμβάνεται κανείς πόσο διαβρωμένοι και χοντρόπετσοι είναι αυτοί οι πολιτικοί.

Αν είναι δυνατόν, λοιπόν, τέτοια πολιτικά λαμόγια να βγούνε και να αποκαλύψουν τις τρομοκρατικές κατασκευές και «εξαρθρώσεις» των διεθνών «νταβάδων» και των μυστικών τους υπηρεσιών: Και τις κατουρημένες ποδιές τους γλείφουν.

Η ύποπτη και η ένοχη σιωπή της ηγεσίας του ΚΚΕ είναι αυτή που ενοχλεί.

Αυτή η ηγεσία που κάποτε χαρακτήριζε, σαν προβοκάτσια και κάθε κινηματική εκδήλωση που ξέφευγε από τον έλεγχό της (ακόμα και την Εξέγερση του Πολυτεχνείου), εδώ μπροστά σε τέτοιες τερατώδεις προβοκάτσιες των μυστικών υπηρεσιών ΣΙΩΠΑ.

Μόνο κάποια αμήχανα ψελλίσματα και υπονοούμενα ψιθυρίζει…

Ενώ στο παρελθόν έχει μιλήσει συστηματικά και τεκμηριωμένα για το ρόλο, το χαρακτήρα και τους σπόνσορες της σύγχρονης τρομοκρατίας, για μυστικές υπηρεσίες και CIA, σήμερα, όλα αυτά τα κάνει γαργάρα…

Αντί να βγει μπροστά και να ξεσκεπάσει αυτή την απάτη και τα πολιτικά παιχνίδια αυτής της απάτης, αντί να αποκαλύψει όλο αυτό το άθλιο θέατρο της «εξάρθρωσης», όλη αυτή τη θηριώδη αποδόμηση της πολιτικής σκέψης που επιχειρείται και τη βάρβαρα προσβολή της νοημοσύνης μας, δεν βγάζει άχνα…


Δεν δικαιούται κανείς ΣΗΜΕΡΑ να κάνει πως δε γνωρίζει το τι παίζεται και το τι είναι η «τρομοκρατία» και αυτές οι θεαματικές «εξαρθρώσεις».

Δεν δικαιούται να ΣΙΩΠΑ και να αφήνει τους παρακρατικούς μηχανισμούς να παίζουν τα παιχνίδια τους στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Δεν δικαιούται να ξεχνά και αυτά που έλεγε μέχρι χθες…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.