Να μην πέσουμε για άλλη μια φορά στο δόκανο της ΑΠΑΤΗΣ

ΟΧΙ μόνο η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά ολόκληρο το καθεστώς με το κομματικό του τοπίο έχουν περιέλθει σε βαθύ αδιέξοδο και τρόμο μπροστά στην τελεσίδικη κατάρρευσή τους.

Ο τρόμος της κατάρρευσης τους οδηγεί σε κείνες τις ανακλαστικές κινήσεις του παγιδευμένου και ανήμπορου ζώου.

Τα γεγονότα αυτού του τρόμου της κατάρρευσης τα οποία, ταυτόχρονα, αποκαλύπτουν και τα νέα δόκανα απάτης που ετοιμάζουν οι διεθνείς και εγχώριοι «νταβάδες», είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού και αγωνιωδώς θορυβώδη.


Πρώτο γεγονός

Η διακαναλική συνέντευξη του τρομαγμένου πρωθυπουργού: του ΓΑΠ.

Ο πρωθυπουργός νιώθει πλέον την παγερή πνοή του θανάτου του: Όχι μόνο το εκλογικό του Βατερλό, αλλά την απόφαση των «νονών» για ΑΠΟΣΥΡΣΗ του.

Δεύτερο γεγονός
Όταν το «όνειδος» της πολιτικής μας ιστορίας, ο Μητσοτάκης, σπεύδει ΑΜΕΣΩΣ να στηρίξει το ανδρείκελο-πρωθυπουργό, αποκαλύπτει γοερά τον τρόμο της κατάρρευσης του καθεστώτος και των κομμάτων και τον ΠΑΝΙΚΟ για τις πολιτικές εξελίξεις: Πανικός για το Βατερλό που έρχεται για όλους και για τις νέες κομματικές τσόντες, όπως το κόμμα της Ντόρας

Τρίτο γεγονός
Ένα άλλο γεγονός του «τρόμου της κατάρρευσης» είναι η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ του Καρατζαφέρη.
Όλα τα κανάλια στην περιφορά αυτού για να μας πει για «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» και «προσωπικοτήτων»: Το γνωστό τροπάριο το οποίο αποτελεί και την ΚΕΝΤΡΙΚΗ πολιτική επιλογή των «νταβάδων».

Μετά τις εκλογές αυτή η ΕΠΙΛΟΓΗ θα μπει σε άμεση υλοποίηση και εφαρμογή: Είναι το μετά ΓΑΠ επικρατέστερο σενάριο…

Τελευταίο γεγονός
Τέλος, όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται παραστατικά και στον ΤΡΟΜΟ των ΜΜΕ.

Ωρύονται και αυτά, διαιρημένα (ανάλογα με τις επιλογές τους) για το αύριο.

Άλλα διακριτικά και άλλα ανοικτά και υστερικά αρχίζουν να «καρατομούν» τον μέχρι χθες εκλεκτό τους (ΓΑΠ) και να προετοιμάζουν ΜΕΘΟΔΙΚΑ την απόσυρση αυτής της κυβέρνησης και τα νέα δόκανα ΑΠΑΤΗΣ: Κυβερνήσεις προσωπικοτήτων και «εθνικής ενότητας», καταστάσεις ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για τη «σωτηρία» της Ελλάδας…

Ο ΝΕΟΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ της δικτατορίας και της θηριώδους ΑΠΑΤΗΣ των διεθνών μαφιών, αλλά και των εγχώριων έχει ήδη ανοίξει.

Μετά τις εκλογές θα επισπευτούν οι εξελίξεις…

Να μην πέσουμε για άλλη μια φορά στο δόκανο της ΑΠΑΤΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.