Ε.Ε= Χούντα


Εκτός απ’ την Λιάνα Κανέλλη που το ανέφερε σε τηλεοπτική παρουσία της, και τον «Ριζοσπάστη» που έχει σταθερή αρθρογραφία, κανένα ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε στις ανατριχιαστικές επιδιώξεις του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αναφερόμαστε στο ψήφισμα με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «καταπολέμηση παντός είδους εξτρεμισμού, υπέρ του ανθρωπισμού», που ενέκρινε την Τρίτη.

«Θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα» όπως είπε η βουλευτίνα του ΚΚΕ αφού το Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έχει τον μηχανισμό να υλοποιήσει τις αποφάσεις του.

Είναι φανερό ότι η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας σε όλες της χώρες της Ευρώπης θα φέρει αντιστάσεις και οι άρχουσες τάξεις των χωρών αναμένουν κοινωνικές εκρήξεις που μπορεί να πάρουν την μορφή αιματηρών εξεγέρσεων.
Ο φόβος δηλαδή της διεθνούς πλουτοκρατίας μπροστά στο ενδεχόμενο ξέσπασμα μιας λαϊκής χιονοστιβάδας που θα αντιδράσει δυναμικά στα σχέδια των καπιταλιστών τους κάνει να μην τηρούν ούτε τα προσχήματα και να ομολογούν κυνικά ότι επιδιώκουν μια εντελώς στρατοκρατούμενη κοινωνία.
Μια απλή ανάγνωση να κάνει κάποιος αυτού του ψηφίσματος βλέπει ότι επιδιώκονται να ληφθούν μέτρα που πλήττουν καίρια κατακτημένα δημοκρατικά δικαιώματα, όπως αυτό της απεργίας, της ελευθερίας της έκφρασης γνώμης, των λαϊκών κινητοποιήσεων.

Και ενώ υποκριτικά στο ψήφισμα μας λένε ότι τα παραπάνω αποτελούν τους πυλώνες της δημοκρατίας προσθέτουν ότι: «μπορούν να γίνουν αντικείμενο περιορισμών, βάσει του νόμου και της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στοχεύοντας στην προστασία της τάξης, της ηθικής, των δικαιωμάτων του καθενός και της πρόβλεψης του εγκλήματος»!!!

Και όπου ακούς «τάξη και ηθική» εργατικό αίμα μυρίζει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.