Ολοι μαζί!!

Οι Ευρωπαίοι ρουφιάνοι, Πέερ Στάινμπρουκ πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας και ο Ζ. Κ. Γιούνκερ επικεφαλής του Γιούρογκρουπ τα κάρφωσαν όλα…
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ: Οι πρώην πρωθυπουργοί, ο Γιωργάκης σαν αξιωματική αντιπολίτευση και οι ξένοι -Γερμανοί, Γάλλοι, ΕΕ και ΕΚΤ-που έκαναν τις μωρές παρθένες μετά. Όλοι ήξεραν το ύψος του δημόσιου χρέους και τα πραγματικά ελλείμματα. Σαν ΨΕΥΤΕΣ περιωπής όμως έπαιξαν το παιχνίδι τους μέχρι τέλους.

Έπαθλο η υφαρπαγή της λαϊκής ψήφου και η παραχάραξη της λαϊκής ετυμηγορίας. Ποια δημοκρατία και πράσινα άλογα. Τα αφεντικά να είναι καλά! Οι ΚΛΕΦΤΕΣ δηλαδή, που έφαγαν τα δάνεια σαν δρόμους που πληρώθηκαν πολλές φορές πάνω από το κόστος τους, σαν αναθέσεις «έργων» υπερκοστολογημένων στην κάθε είδους Ζήμενς, σαν κατευθυνόμενους πολυδάπανους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, σε ολυμπιάδες μίζες και αρπαχτές, σε χρυσοπληρωμένα φάρμακα από τα ταμεία και χαριστικές οφειλές στους εργοδότες όπως και σε κάθε είδους κίνητρα σε αυτούς για να αυγατέψουν τα κέρδη τους και να ξεχειλίσουν οι καταθέσεις τους στα θησαυροφυλάκια της αλλοδαπής.

Το μόνο που τους νοιάζει τώρα είναι να εξασφαλίσουν τα λεφτά των τοκογλύφων και τους όρους για την αύξηση της κερδοφορίας των αφεντικών τους. Με την κατακρεούργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων όπως οι συλλογικές συμβάσεις αλλά και οι μειώσεις μισθών και … και…φέρνοντας την χρεοκοπία των εργαζομένων πιο κοντά.

Ή το εργατικό κίνημα θα επιβάλει την πτώση της κυβέρνησης των δοσιλόγων και τη στάση πληρωμής του χρέους ή θα κάνουν αυτοί σε λίγο ολοκληρωτική στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.