Ούτε τα προσχήματα!!


Ο γενικός διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βασιλάκος, (είχε διοριστεί στο πόστο του από τον Μεϊμαράκη και τον διατήρησε και ο Βενιζέλος) για τους δικούς του λόγους είχε δηλώσει παραίτηση από την θέση του.

Σήμερα κατά τη διάρκεια της παράδοσης καθηκόντων στον νέο γενικό διευθυντή εξοπλισμών Δημήτρη Γεωργιόπουλο, ο Ε. Βασιλάκος, είπε: - «Δέχτηκα απειλές αλλά δεν υπέκυψα. Διάφοροι αλητήριοι παρασιτούντες με λοιδώρησαν με αισχρό τρόπο. Δεν ενέδωσα, δεν τα πήρα».

Αν σταματούσε εκεί δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αυτός όμως προχώρησε πολύ παρακάτω: «Ζητάτε από τον κ. Μπεγλίτη να σας πει ποιοί πλούτισαν. Εγώ ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν έχει καμία σημασία να τα πω. Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους εξοπλισμούς. Είναι παθογένεια»!!!!

Τι λες ρε μεγάλε;;; το βρήκες αυτό γραμμένο και μας το ξεφουρνίζεις τόσο απροκάλυπτα;;; Λες δημόσια ότι γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί που πλούτιζαν απ’ τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων αλλά δεν έχει καμιά σημασία να μας πεις τα ονόματα τους;;;; Εδώ θα τρελαθούμε εντελώς!!!

Μας λέει ότι ξέρει ποιοι λήστευαν –και πιθανός ληστεύουν ακόμα τον ελληνικό λαό- αλλά είναι «παθογένεια» να μας πει τα ονόματα του;!!!



Αλλά απορούμε δεν ιδρώνει το αυτί κανενός εισαγγελέα;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.