Δίκαιη σφοδρή επίθεση της Λ. Κανέλη στον κατοχικό υφυπουργό

Καταπληκτικές σκηνές είχαμε σήμερα στο θέατρο της βουλής με πρωταγωνιστές τον υφυπουργό Παιδείας Ι. Πανάρετο και την Λιάνα Κανέλλη. Η σκηνή της παράστασης αφορούσε ερώτηση της βουλευτίνας του ΚΚΕ για τα Ερευνητικά κέντρα. (Τέτοιες σκηνές απείρου κάλους δεν γράφονται στα πρακτικά της βουλής – τα σημερινά δεν υπάρχουν ακόμα στο διαδίκτυο- και η ανάρτησή μας περιορίζετε στα όσα ακούστηκαν σε δελτίο ειδήσεων του Mega.

Αναπτύσσοντας την ερώτησή της η Λ. Κανέλλη επικαλέστηκε ότι η κυβέρνηση έχει κόψει όλες τις πιστώσεις από τα ερευνητικά κέντρα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στο Δημόκριτο έχει κοπεί το 94% των λειτουργικών εξόδων και κοντεύει να μείνει και χωρίς ρεύμα το ίδρυμα. Σε άλλα ερευνητικά ιδρύματα έχει κοπεί μέχρι και το χαρτί υγείας, συμπλήρωσε η βουλευτίνα το ΚΚΕ.

Το κυβερνητικό στέλεχος, ευρισκόμενο προφανώς σε αδυναμία να απαντήσει επί της ουσία επιδόθηκε σε προσωπική επίθεση στην Λ. Κανέλλη, χαρακτηρίζοντας την κομμουνίστρια εκ μεταγραφής.

Και η παράσταση συνεχίστηκε με «εμπνευσμένους» διαλόγους:

Λ. Κανέλλη: Δεν είστε Πανάρετος είστε πανάθλιος δεν φταίω εγώ αν έχετε τύψεις που δεν γίνατε κομμουνιστής αλλά ενσωματωθήκατε στο σύστημα.

Πανάρετος: Εδώ δεν είναι τηλεόραση να καλύπτεις την φωνή μου με την φωνή σου και να με διακόπτεις.

Λ. Κανέλλη: Το σόου δεν το κάνω εγώ. Το σόου το κάνεις εσύ και είναι σόου για κλάματα, είσαι πανάθλιος, είναι πανάθλιο το σόου που κάνεις και εσύ είσαι θλιβερός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.