Ξεπουλημένοι παλαμοκρουστές

   Σαν λαός και σαν έθνος ζούμε πλέον στην εποχή της απόλυτης ξεφτίλας όπου επιτρέπουμε σε μια χούφτα πολιτικών  να μας εκβιάζουν, να μας απειλούν αλλά το κυριότερο να «ευνουχίζουν» τα οράματα και τις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.
   Νταβατζιλίδικα μας επέβαλαν έναν... «μη εκλεγμένο» πρωθυπουργό ο οποίος σε μια άλλη χώρα (που υπάρχουν δικαστές που σέβονται τους νόμους) θα λογοδοτούσε ήδη (ως πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος) για την συμμετοχή του στις δολοπλοκίες του «Γερμανολάτρη» κ. Σημίτη στο μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου αλλά και στην «δήθεν» χάλκευση των στοιχείων που επέτρεψαν στους «αφελείς» και «τίμιους» Ευρωπαίους να μας βάλουν στο «κλαμπ» της Ο.Ν.Ε!

   Τώρα πολλά από τα εγχώρια πολιτικά «παχύδερμα»  μας λοιδορούν ανοικτά χωρίς ίχνος «τσίπας» και το χειρότερο μας υπόσχονται λύσεις οι οποίες θα προέλθουν μέσα από την καταρράκωση της αξιοπρέπειας αλλά και την υποβάθμιση και φτωχοποίηση της ζωής μας! 

 Ξεπουλημένοι παλαμοκρουστές, Καραγκιόζηδες Περιστεροκουτσολοχεσμένοι και υποψήφιοι Πρωθυπουργοί που αποδείχθηκαν ξεκάθαρα ότι δεν έχουν αληθινό πολιτικό λόγο και αντρική μπέσα!
Φθάνει   η ώρα της πληρωμής  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.