H MHNYΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (άρθρο 86 Συντ.)

 Η μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της  Βουλής την  Νοεμβρίου 201 1, σύμφωνα με το άρθρο 86 Συντ. Η ακανοίνωση αυτή βρίσκεται στην σελίδα 42 των Πρακτικών της Ολομελείας και στο χρονικό σημείο 34.50” έως 35.20” των βιντεοσκοπημένων πρακτικών.



Βέβαια είναι σίγουρο ότι δεν θα βρεθούν 30 εκ των 300 "υπόπτων για εσχάτη προδοσία" "βουλευτών" (ο χαρακτηρισμός είναι νομικός,  κι όχι δικός μου υποκειμενικός, στο στάδιο αυτό της ποινικής διαδικασίας) να υπογράψουν για να δοθεί άδεια άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον του εαυτού των! Αυτό όμως ουδεμία σημασία έχει, διότι το δικαίωμα αυτό μεταβιβάζεται στις επόμενες Βουλές εσαεί!, εφόσον το έγκλημα αυτό είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ! Η Δίκη των ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ είναι πλέον στα χέρια του ΛΑΟΥ πλέον, χωρίς χρονικό όριο,  δια μέσου μιας εκ των επόμενων Βουλών.
   Η άρνηση όμως υπογραφής εκ μέρους των "υπόπτων βουλευτών" για την δίωξη έχει σημασία από την άποψη ότι συνιστά το πέσιμο των επαναστατικών-δήθεν -μασκών που φοράνε μερικοί «αρματωλοί και κλέφτες» στην Βουλή, που το παίζουν "αδιάφθοροι επαναστάτες". Ρωτώ ευθέως τον Τσίπρα, την Κανέλλη, την Παπαρήγα, τον Σαμαρά, τον Κουβέλη, τον Δημαρά, την Σακοράφα, τον Βασ. Οικονόμου, τον Ψαρριανό κλπ: Θα υπογράψουν για την άσκηση ποινικής δίωξης για εσχάτη προδοσία των συναδέλφων των και των εαυτών των (εφόσον θεωρούν εαυτούς αθώους) όπως προτείνει -προφανώς- ο εισαγγελέας? Και κάτι τελευταίο. Η μήνυση αυτή διαβιβάστηκε στην Βουλή αφού πέρασε από τρία αυστηρά εισαγγελικά φίλτρα, τα οποίο μάλιστα απέρριψαν την αρχική πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Χριστίνας Καπαμά για την αρχειοθέτηση της! Από τις 20 μηνύσεις για εσχάτη προδοσία που έφθασαν στον Άρειο Πάγο, μόνο η συγκεκριμένη διαβιβάστηκε στην Βουλή, ενώ όλες οι άλλες τέθηκαν στο αρχείο.  Είναι συνεπώς προφανής η βασιμότητά της και η πίστη  των αρμοδίων εισαγγελέων για την διάπραξη του εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας. Άλλωστε μια τέτοια μήνυση, με το συγκεκριμένο κατηγορητήριο και τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους (307  βουλευτές-υπουργούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας) δεν θα διαβιβάζετο στην Βουλή, εάν δεν ήταν πλήρως τεκμηριωμένη και οι εισαγγελείς πλήρως πεπεισμένοι για την βασιμότητά της.  Αυτά για να τονίσω την σημασία της διαβίβασης της μήνυσης στην Βουλή.
    Τέλος ερωτώ όλες τις έγκυρες φωνές των εισβολέων Τροικανών ημεδαπών δημοσιογράφους: Γιατί αποσιωπάτε την εξέλιξη αυτή από τον Ελληνικό Λαό που τον αφορά τεραστίως? Αντιλαμβάνεστε ότι έτσι -κι όχι μόνο-καθίστασθαι συνεργοί των προδοτών και των Τροικανών κατακτητών, με τις ανάλογες ποινικές συνέπειες εναντίον σας?

Δημ. Αντωνίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.