Και το πόθεν έσχες των επιχειρηματιών θα προσέθετε η κ. Παπαρήγα σε αυτά των πολιτικών τα οποία βγήκαν στη δημοσιότητα.


Να δοθεί και το "πόθεν έσχες" των επιχειρηματιών στη δημοσιότητα ζήτησε η γγ του ΚΚΕ, Α. Παπαρήγα.
Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα τόνισε πως το "έσχες" θα βγει, το "πόθεν" δεν πρόκειται να βγει, κληθείσα να σχολιάσει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών για το 2009.
"Εγώ θα πρόσθετα, στο πόθεν έσχες των πολιτικών και το πόθεν έσχες των επιχειρηματιών", παρατήρησε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα, το οποίο, όπως είπε, "δεν είναι ανάγκη να βγει πηγαίνοντας στις τράπεζες της Ελβετίας".

"Μπορεί να υπολογιστεί πόσο μέρος της δουλειάς των εργαζομένων είναι απλήρωτο. Με τα επίσημα στοιχεία. Υπάρχει νόμιμη κλοπή της ταξικής εκμετάλλευσης, της υπεραξίας, και από εκεί και πέρα υπάρχει βεβαίως και η παράνομη κλοπή", υποστήριξε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.
Για να επαναλάβει μετά πως το "πόθεν" για τους πολιτικούς δεν πρόκειται να βγει, "όταν, παραδείγματος χάριν, δεν ονομαστικοποιούνται οι μετοχές των επιχειρήσεων, όταν δεν υπάρχει διαφάνεια στην εξαγωγή κεφαλαίων, όταν υπάρχει δηλαδή το απόρρητο, τότε τι μπορείς να βρεις;"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.