Στις 17 Ιουνίου ο λαός θα ολοκληρώσει την εντολή της 6ης Μαΐου. Όσοι νομίζουν ότι οι πολίτες “ξέδωσαν” και τώρα θα “λογικευτούν” θα αιφνιδιαστούν και πάλι

Η Διαπλοκή έχει πανικοβληθεί από τη δυναμική εξουσίας που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στήνει παγίδες, χαλκεύει “πληροφορίες”, κινδυνολογεί αδίστακτα, ψαρεύει “πρόθυμους” και ψηφοθηρεί με κάθε τρόπο, κυρίως υπέρ του Σαμαρά.
Μόνη επιλογή για το καταρρέον κατεστημένο απέμεινε η ΝΔ, δεδομένου ότι, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε τροχιά εξαφάνισης από τον πολιτικό χάρτη.
«Ο Αντώνης Σαμαράς δίνει «γη και ύδωρ» σε όποιον βρει μπροστά του – ακόμη και στην… Ντόρα! Γνωρίζει ότι το βράδυ των εκλογών ή θα γίνει πρωθυπουργός ή θα… καρατομηθεί πολιτικά επιτόπου, αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτος.
 Είναι προφανές πως αν δεν βγει πρώτη η ΝΔ, τότε θα σχηματιστεί κατά βάση αντιμνημονιακή κυβέρνηση – άρα το πολιτικό και οικονομικό τοπίο θα ανατραπεί εκ βάθρων.
Συνεπως έχουμε μια πραγματική μάχη εξουσίας.
Στις 17 Ιουνίου ο λαός θα ολοκληρώσει την εντολή της 6ης Μαΐου. Όσοι νομίζουν ότι οι πολίτες “ξέδωσαν” και τώρα θα “λογικευτούν” θα αιφνιδιαστούν και πάλι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.