Societe Generale το PSI+ ήταν μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία – Αποκαλύπτεται από την Societe Generale ότι το τελικό όφελος για την Ελλάδα ήταν μόνο 27 δις ευρώ.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ενώ το αρχικό όφελος για το ελληνικό κράτος από την αναδιάρθρωση του χρέους ήταν 105 δις ευρώ το τελικό όφελος περιορίστηκε μόλις στα 27 δις ευρώ ή στο 13% του ΑΕΠ.
Δηλαδή η Ελλάδα χρεοκόπησε, αναστάτωσε την παγκόσμια οικονομία, στοχοποιήθηκε όσο καμία οικονομία στον πλανήτη για 27 δις ευρώ;
Η Societe Generale αφαιρεί από τα 105 δις ου αρχικού οφέλους, τα 48 δις τα οποία δυνητικά θα δοθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών καθώς και 29,5 δις ευρώ τα οποία κάλυψαν προκαταβολές υποχρεώσεων της Ελλάδος.
Δηλαδή το καθαρό όφελος για το ελληνικό κράτος ήταν 27 δις ευρώ.
Χωρίς να θεωρείται υπερβολή πρόκειται για την μεγαλύτερη πολιτική απάτη στην ιστορία.
Κατασκεύασαν την λύση του PSI+ η οποία αποδεικνύεται ότι ήταν κέρδος για την Ελλάδα όχι 105 δις αλλά 27 δις ευρώ ή το 13% του ΑΕΠ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.