Η «Ευρώπη αλλάζει» (χα,χα)

Η «Ευρώπη αλλάζει», αλλά η συνταγή Μέρκελ ισχύει: Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις «δεσμεύσεις» της προς την ΕΕ!!!

Η Συνταγή Μέρκελ ισχύει, για τον απλούστατο λόγο ότι ΚΑΜΙΑ ανάπτυξη των κερδών δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να υπάρξει ΛΙΤΟΤΗΤΑ, λεηλασία των λαών, ιδιαίτερα σήμερα που η ΕΕ καταρρέει.

Η διάσωση των Τραπεζών και των κερδών των ιμπεριαλιστικών ελίτ εξουσίας, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες της κρίσης, περνάει μέσα από το ξεζούμισμα των λαών και τη λεηλασία των αδύνατων εθνικών κρατών.

Η «Ευρώπη αλλάζει», αλλά οι «συνταγές» της λιτότητας και της λεηλασίας δεν ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Απλώς, «κοτσάρουν», σήμερα και τη μαγική λεξούλα της «ανάπτυξης».
  
Αυτή είναι η «ανάπτυξή» τους…

Και στη σύνοδο του G8 (των οκτώ ισχυρότερων χωρών της υφηλίου) κανένα σημάδι ότι «η ΕΕ αλλάζει» δεν φάνηκε, καθώς και καμία «απομόνωση» των γνωστών συνταγών της ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, συνακόλουθα και της Μέρκελ.

Αντιθέτως, αυτό που διατυπώθηκε ολοκάθαρα για τη χώρα μας είναι η «συνταγή» Μέρκελ, δηλαδή η «συνταγή» των ευρω-ληστών και ευρω-δυναστών:

«Συμφωνούμε στη σημασία μιας ισχυρής και συνεκτικής ευρωζώνης για την παγκόσμια σταθερότητα και ανάκαμψη και επιβεβαιώνουμε το ενδιαφέρον μας να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, ενώ θα σέβεται τις δεσμεύσεις της»
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.