Η ανασύνταξη της παλιάς αμαρτωλής Δεξιάς: Πορεία προς το...παρελθόν

Η Νέα Δημοκρατία-κωλοτούμπα, οι νεοφιλεύθεροι μνημονιακοί, οι δεξιο-δεξιοί κωλοτούμπες κ.ά., έκαναν τον... ''γάμο''. Τον ονόμασαν πονηρά και παραπλανητικά, ''ΚεντροΔεξιό'', αλλά το Κέντρο δεν βλέπουμε, αφού δεν συμμετέχει στον ''γάμο'' και το...ΠΑΣΟΚ. Ξαναμαζεύτηκαν στη Ν.Δ., Ντόρα και λοιποί πολιτικοί-τυχοδιώκτες, τα απομεινάρια του αμαρτωλού διεφθαρμένου παρελθόντος.
Κάτω από το βάρος των αλλεπάλληλων λανθασμένων χειρισμών, της μεταστροφής στο μνημόνιο και κυρίως της εκλογικής ήττας της 6ης Μαΐου, η ΝΔ απάντησε με μια απελπισμένη επιστροφή στο αμαρτωλό παρελθόν. 'Ετσι από -υποτιθέμενη- δύναμη του καινούργιου, όπως παραπλανητικά δηλώνει, ξαναγίνεται θεματοφύλακας του παλιού.

 
ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρης): «Πανστρατιά προδοτών και όχι αγωνιστών κήρυξε ο Σαμαράς. Ο τόπος σήμερα δεν έχει ανάγκη από Εφιάλτες και αποστάτες, αλλά από μαχητές».

ΑΝΕΛ (Καμμένος): «Η Πολιτική 'Ανοιξη προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία υπό το άγρυπνο βλέμμα της ακροδεξιάς τρόικας Βορίδη, Πλεύρη, 'Αδωνι... 'Ενωσαν πλέον φανερά τις δυνάμεις τους για τον κρυφό πόθο της ολοκλήρωσης του οράματος της Ελλάδας των Μνημονίων και της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, που είτε υπέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς, είτε υπερψήφισε δύο φορές η Ντόρα Μπακογιάννη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.