Παραπομπή Παπακωνσταντίνου: Πολιτικάντικα παιχνίδια για να δημιουργηθεί η αυταπάτη ότι το πολιτικό σύστημα έχει μηχανισμούς "αυτοκάθαρσης"

Πολιτικό πτώμα πια ο άλλοτε πανίσχυρος «τσάρος» της Οικονομίας, «σκιά» του εαυτού του, σε μια έντονα φορτισμένη ομιλία που έκανε στην βουλή προσπάθησε να εμφανιστεί σαν «εύκολο εξιλαστήριο θύμα», εξαπολύοντας μια ολομέτωπη επίθεση σε Ευάγγελο Βενιζέλο - Διώτη σχετικά με την εμπλοκή του στην λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ.

 Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, εμφάνισε τον εαυτό του σαν θύμα πολιτικής δίωξης αλλά δεν έδωσε καμιά απάντηση για την αλλοίωση της λίστας, γιατί την κράτησε στο συρτάρι του για δέκα μήνες. Μάλλον δίκιο έχει ο Λοβέρδος που ισχυρίζεται ότι τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο πρώην υπουργός οικονομίας έχουν παραγραφεί.

Θα περιμένουμε την σχετική απόφαση απ το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα κληρωθεί σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας του Σώματος να αποφασίσει αν θα καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου ο Παπακωνσταντίνου ή όχι.

Όπως και να έχει όμως πολιτικάντικα παιχνίδια είναι όλα αυτά στην κατεύθυνση να δημιουργηθεί πλατιά η αυταπάτη ότι το πολιτικό σύστημα έχει μηχανισμούς «αυτοκάθαρσης».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.