“Οι Έλληνες είναι ανίκητοι όταν ομοψυχούν” (Ηρόδοτος). Οι απατεώνες βρυκόλακες των τοκογλύφων ρίχνουν πάλι τον σπόρο του διχασμού. Θα τον ποτίσουμε;

Η ιστορία διδάσκει. Γι’ αυτό θέλουν να την ακρωτηριάσουν.Αυτή την κρίσιμη στιγμή, τα καθάρματα που λήστεψαν την χώρα παίζουν το αιώνιο χαρτί του διχασμού για να ολοκληρώσουν την καταστροφή και να φύγουν ως “αηδιασμένοι” και βέβαια, ατιμώρητοι. Και βέβαια, να επιστρέψουν ως “σωτήρες”.

Αυτή την στιγμή με ένα βρώμικο παρασκήνιο (το οποίο δυστυχώς το είχαμε προβλέψει από την έλευση του ΔΝΤ το 2009), πίσω από ελεεινές ιδεοληψίες, νομιμοποιείται η σφαγή “κάποιων” από “κάποιους άλλους”. Το αίμα που θα βγαίνει όμως από τα κορμιά των Ελλήνων έχει μόνο ενα χρώμα. Απέναντι στον σχεδιασμό κράτους και παρακράτους, υπάρχει μόνο μία απάντηση. Σίγουρη και πετυχημένη: Εθνική ενότητα για απελευθέρωση της πατρίδας και παραδειγματική τιμωρία των καταστροφέων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.