Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Βαγγέλης Φλεβάρης

Σαρωτικές αλλαγές στην ηγεσία της Αστυνομίας τόσο του νομού όσο και της Περιφέρειας έφεραν τα επεισόδια με τη Χρυσή Αυγή που συνέβησαν στη Χαλκίδα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το βράδυ.

Σε επίπεδο περιφέρειας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους (αναφερομένοι σε προσωπικούς λόγους) ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγος Γιάννης Δικόπουλος, και  ο Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Κασκάνης. Οι παραιτήσεις δόθηκαν στον γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και έγιναν δεκτές.

Ωστόσο, τα γεγονότα της Παρασκευής έχουν προκαλέσει Ε.Δ.Ε. με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθούν και οι ευθύνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας. 

Κατά τη διάρκεια της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης, τίθενται σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός Διευθυντής Βαγγέλης Φλεβάρης, ο διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας Πάρης Γάτος, δύο αξιωματικοί υπηρεσίας, δύο σκοποί κρατητηρίων και δύο σκοποί πύλης της Αστυνομικής Διεύθυνσης το βράδυ των επεισοδίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.