Το θράσος δεν έχει όρια: Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στον τόπο του εγκλήματος


Γράφει ο kokkiniotis
Αφού ξεπλύνανε τους ναζί. Αφού τους βγάλανε πρωτοσέλιδα ως αγαθοεργούς, προστάτες των γιαγιάδων (τους) με στημένα ‘ρεπορτάζ’. Αφού μας ‘ενημερώσανε’ με φωτορεπορτάζ, όχι μιας αλλά 178 “αποκλειστικών” φωτογραφιών από το κοσμικό γεγονός του γάμου στελέχους τους.
getFile32Αφού προβάλανε –πρωτοσέλιδα πάντα- το τατουάζ με τη σβάστικα στο χέρι του Κασιδιάρη δίπλα στη μις Τουρισμός. Αφού λανσάρανε τους ναζιστές σε συσκευασία λάιφ-στάιλ.
Μετά την πρωτοσέλιδη φωτογραφία της ανυπεράσπιστης σορού του Μ. Ασλάνη, αγορασμένη από αυτούς που φτάσανε πρώτοι στο σπίτι του. Με την αράχνη της αποκλειστικότητας ‘’protothema’’ πάντα.
Μετά το πρωτοσέλιδο με τις λέξεις: «ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ, ασέλγεια σε παιδιά, παιδεραστία»,  ενώ “φούσκωνε” η απεργία στις εξετάσεις.
Σήμερα δείχνουν ότι δεν έχουν ούτε ίχνος ενδοιασμού, καμιά αναστολή: Πουλάνε στην πρώτη σελίδα ολοσέλιδη φωτογραφία με το ψυχορράγημα του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα. Αγορασμένη προφανώς από κάποιον που –υποτίθεται πως- η δουλειά του ήταν να αποτρέψει αυτό που έγινε και όχι η ‘μπίζνα’ πάνω στις τελευταίες στιγμές του θύματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.