Δελτίο Τύπου


Όλοι και όλες την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη στις 12π.μ
στην Παραλία Λάρυμνας απέναντι από την πύλη της ΛΑΡΚΟ
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας καλεί τους εργαζόμενους στα Σ/Μ, στα πολυκαταστήματα, στα μαγαζιά και στις υπηρεσίες της περιοχής μας να στηρίξουν με την παρουσία τους την κινητοποίηση για τη ΛΑΡΚΟ στην Παραλία Λάρυμνας απέναντι από την πύλη του εργοστασίου.
Δε πρόκειται απλά και μόνο για άλλη μια έμπρακτη απόδειξη της ταξικής αλληλεγγύης ανάμεσα στους ιδιωτικούς υπαλλήλους και στους εργαζόμενους ακόμα ενός εργοστασίου που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο. Πρόκειται για τη διασφάλιση του ορυκτού πλούτου της περιοχής μας που είναι λαϊκή περιουσία, δικιά μας περιουσία και δεν τη ξεπουλάμε. Πρόκειται για την αντίσταση στο ξεπούλημα μιας βιομηχανίας η οποία μαζί με το προϊόν που παράγει είναι στρατηγικής σημασίας, καθοριστικής για την ανάπτυξη και την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.
Είναι ευθύνη όλων μας να αποτρέψουμε αυτό το ξεπούλημα που πάει να φορτωθεί στις πλάτες του λαού και του δικαιώματός του να λειτουργεί και να αξιοποιεί τέτοιες επιχειρήσεις σε όφελός του, για την κάλυψη αναγκών του.
Για την μετακίνηση προς τον χώρο της συγκέντρωσης δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνατηλ. επικοινωνίας: 6976975834, 6973311598, 6978017641
τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν Κυριακή 15 Σεπτέμβρη – 10 το πρωί από το Λιμάνι Χαλκίδας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.