Ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ για την επίθεση των ΜΑΤ στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Η αντιδραστική και υποτελής στους ιμπεριαλιστές κυβέρνηση Σαμαρά, λίγες μόνο μέρες μετά τα κροκοδείλια δάκρυα της για την δολοφονία του νεαρού αντιφασίστα, από τους ναζιφασίστες της Χρυσής Αυγής και τις δημοκρατικές κορώνες, αποκάλυψε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο.
Με ΜΑΤ, γκλοπ και δακρυγόνα επιτέθηκε στους εργαζόμενους στην ΛΑΡΚΟ που διαμαρτύρονταν ειρηνικά, με ολιγόλεπτο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού στο Μαρτίνο, ενάντια στην διάλυση και το κλείσιμο της επιχείρησης. Όπως πριν λίγους μήνες είχε κάνει και με τους αγωνιζόμενους αγρότες της Φθιώτιδας.
Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση που από την μια εφαρμόζει την πολιτική της «μηδενικής ανοχής» και το δόγμα του «νόμου και της τάξης» ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων και του λαού και από την άλλη με την πολιτική της προλειαίνει το έδαφος για τη δράση των φασιστών. Στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, που αγωνίζονται ενάντια στα σχέδια της τρόικα και της κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση με την αντιδραστική θεωρία των «δύο άκρων» θέλει να ταυτίσει τους αγώνες του εργατικού και λαϊκού κινήματος με την φασιστική βία, για να τσακίσει τις αντιστάσεις των εργαζομένων και του λαού ενάντια στην μνημονιακή λαίλαπα.
Καλούμε τους εργαζόμενους στην ΛΑΡΚΟ και όλο το Φθιωτικό λαό να στοιχηθούν σε ένα παλλαϊκό μέτωπο αγώνα για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής, της φτώχειας, της ανεργίας, της εξάρτησης και της τρομοκρατίας.
Να αγωνιστούν για να μην διαλυθεί, ιδιωτικοποιηθεί και κλείσει η ΛΑΡΚΟ.
Μ-Λ ΚΚΕ 
Κ.Ο. Φθιώτιδας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.