ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ Β. ΕΥΒΟΙΑ: Πολύ μεγάλες οι καταστροφές - Λαϊκή απαίτηση η άμεση καταγραφή και οι αποζημιώσεις

Στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας περιοδεύει αυτήν την ώρα κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.
Το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Προκόπι και τώρα βρίσκεται στο Μαντούδι. Αυτό που διαπιστώνει είναι ότι οι ζημιές από τις πλημμύρες είναι πάρα πολύ μεγάλες. Πολλά τα πλημμυρισμένα σπίτια, αλλά και στάβλοι, αποθήκες και άλλες αγροτικές εγκαταστάσεις. Τα σχολεία στο Μαντούδι έχουν πλημμυρίσει, ενώ ολική καταστροφή έχουν υποστεί οι καλλιέργειες βαμβακιού, καλαμποκιού, ηλιόσπορου, κ.ά.
Ο Γ. Μαρίνος εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του Κόμματος στους πληγέντες και υπογράμμισε ότι είναι λαϊκή απαίτηση να στηριχθούν, να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές και να αποζημιωθούν κατά 100%, να αποκατασταθούν οι υποδομές, αλλά και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των κατοίκων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.