Ο βρόμικος κόσμος της προπαγάνδας



Η υπόθεση θα ήταν για γέλια, αν δεν αφορούσε την ΕΡΤ που συντηρείται με χαράτσι που πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός. Δύο δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ξεκατινιάζονται δημόσια από τα «κοινωνικά μέσα» και ο ένας ζητάει να επέμβει εισαγγελέας γιατί γίνονται λαμογιές.

Ο Αντώνης Αλαφογιώργος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ, καταγγέλλει ότι είχε  κάνει πρόταση για πολιτική εκπομπή, η οποία απορρίφθηκε, για να δοθεί η εκπομπή ως εξωτερική παραγωγή (εργολαβία δηλαδή) στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, που έχει σχέσεις με τον Νίκο Παππά. Κάλεσε, μάλιστα, τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Δ. Ασπρογέρακα (γιατί ειδικά αυτόν;) να πάει στην ΕΡΤ και να κάνει έλεγχο για να βρει τις λαμογιές.

Τα «συριζοτρόλ» άρχισαν να κατηγορούν τον Αλαφογιώργο ως άνθρωπο της ΝΔ, που τον είχε τοποθετήσει ο Σαμαράς, ο Κοτρώτσος τον ρώτησε αν είναι καλή ή κακή η εκπομπή, ο Αλαφογιώργος απάντησε με κάτι υστερικά και εν πολλοίς ακατανόητα και η υπόθεση έχει μείνει -μέχρι στιγμής- σε επίπεδο διαδικτυακού ξεκατινιάσματος.

Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε: η εκπομπή του Κοτρώτσου είναι εξωτερική παραγωγή; Μια εκπομπή που θα μπορούσε να γίνει σε οποιοδήποτε στούντιο της ΕΡΤ, με μερικούς από τους τόσους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, είναι εξωτερική παραγωγή; Για να κονομήσουν ποιοι;

Σκέτη φιλοκυβερνητική προπαγάνδα είναι η συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά αν είναι και εξωτερική παραγωγή, το πράγμα παραπάει. Οσο για τον Κοτρώτσο, γνωστός ο βίος και η πολιτεία του δίπλα σε ανθρώπους τύπου Γιάννας. Εμείς θα θυμίσουμε μόνο ότι ως διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου» της Γιάννας, απέλυσε φωτορεπόρτερ που φωτογράφισε Ματά να σκοπεύει με το πιστόλι διαδηλωτές, στην ογκώδη διαδήλωση, επειδή έδωσε τη φωτογραφία σε άλλα Μέσα, όταν ο Κοτρώτσος επέλεξε να τη «θάψει». Αλλά για τον Παππά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Μήπως το ίδιο δεν ισχύει για την Ακριβοπούλου, που πρωταγωνιστούσε στο στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού στον ΣΚΑΙ, σπάζοντας 48ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ; Τα παπαγαλάκια πάνε με όποιον τα ταΐζει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.