«Κόλαση» στο Παρίσι

 
Εικόνες βγαλμένες από… εμπόλεμες περιοχές καταγράφουν τα ΜΜΕ καθώς το Παρίσι έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχη μεταξύ των διαδηλωτών με την επωνυμία «κίτρινα γιλέκα» και των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, με τα μέχρις ώρας στοιχεία να μιλούν για περίπου 90 τραυματίες και περισσότερες από 200 συλλήψεις.
 
«Μυρίζει επανάσταση»: από την Οπερά στη λεωφόρο Φος περνώντας από την οδό Ριβολί και τη λεωφόρο Οσμάν, αρκετές κοσμοπολίτικες συνοικίες του Παρισιού έγιναν σήμερα το θέατρο σκηνών αντάρτικου πόλης στο περιθώριο της κινητοποίησης των "κίτρινων γιλέκων", μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.
 
Τα επεισόδια άρχισαν όταν ειδικές μονάδες της γαλλικής αστυνομίας για την καταστολή ταραχών έκαναν χρήση δακρυγόνων εναντίον διαδηλωτών που φορούν φωσφορίζοντα κίτρινα γιλέκα και προσπαθούσαν να σπάσουν τις γραμμές των αστυνομικών στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων (Σανζ-Ελιζέ) κατά τη σημερινή τρίτη ημέρα εθνικής κινητοποίησής τους.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.