Τα γεγονότα στο Παρίσι

   
 
Τα γεγονότα στο Παρίσι κι η δράση των "Κίτρινων γιλέκων" δεν φθάνουν στους πολίτες γιατί το κυρίαρχο ρεύμα, των συμβατικών ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία τροφοδοτούν παραπληροφόρηση.
 
Βασικά εμφανίζουν τα... "κίτρινα γιλέκα" ως ένα κίνημα αγανακτισμένων με τις αυξήσεις στα καύσιμα. Δεν υπάρχει κανένας που δεν έχει εμποτιστεί από αυτό το κατευθυνόμενο ψέμα.

Ναι, αυξήθηκε η τιμή του ντίζελ, που με τις πρόσφατες αυξήσεις ξεπέρασε την αύξηση του 27% και από τον Γενάρη έχουν θεσμοθετηθεί 6μηνιαίες αυξήσεις ως το 2021, που ολοκληρώνει τη θητεία του ο υπάλληλος των Ρότσιλντ (Μακρόν).

Αλλά κανένα ΜΜΕ δεν μιλάει για το κόστος διαβίωσης -κυρίως θίγουν, όπως και στην Ελλάδα, τα φτωχά και μεσαία στρώματα-, τις αυξήσεις στα τρόφιμα πρώτης ανάγκης και μαζικής κατανάλωσης, την αύξηση 13% στις μεταβιβάσεις, 100% στους τεχνικούς ελέγχους και 130% στις ποινές προστίμων.
 
Κανένα ΜΜΕ δεν μιλάει για την ιδιωτικοποίηση ακόμη της αστυνομίας και χωροφυλακής με την ανάθεση έργου σε ιδιώτες για επιβολή προστίμων για παραβάσεις.
 
Ηχηρό χαστούκι στη "διανόηση" και την κοσμοπολίτικη "αριστερά" που σιτίζεται στα κονδύλια Σόρος. Σ' αυτούς που διακήρυσσαν με επαναστατικές κορώνες: "Παρίσι, πολιτική πρωτεύουσα της Ευρώπης".
 
Εκτός από τα ΜΜΕ έχουμε και τους προβοκάτορες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών, μαζί με μισθοφόρους που διεισδύουν στα "κίτρινα γιλέκα". Τα γνωστά "παίγνια" των καθεστώτων για να διαιρέσουν το λαό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.