Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα το ανάγνωσμα.Πως το λένε τ' αμερικανάκια; Money Money Money!



Σαν χάρτινος πύργος καταρρέει καθημερινά ο μύθος των Κούρδων "μαχητών κι αμαζόνων" στη "Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα"

 Το κερδοφόρο λαθρεμπόριο των Κούρδων με το πετρέλαιο της Συρίας έγινε κι άνθισε με τις εταιρίες του φασίστα Ερντογάν, που υποτίθεται είναι εχθρός τους. 

Από την Τουρκία, το κλεμμένο από τους Κούρδους Συριακό πετρέλαιο "ξεπλένεται" και γίνεται "νόμιμο προϊόν", όπου εξάγεται σε πολύ καλές τιμές στην "πολιτισμένη" δύση και είναι δεδομένο πως από αυτό το λαθρεμπόριο προμηθεύεται κι η Ελλάδα πετρέλαιο, μέσω "νόμιμων εμπορικών συναλλαγών".

Οι μισθοφόροι Κούρδοι συνεχίζουν να πουλάνε το παραμύθι  για Κουρδιστάν, παρά τις μπίζνες με τον κύριο εχθρό τους, που δεν περιορίζεται στο λαθρεμπόριο πετρελαίου, αλλά και στην κλοπή και πώληση αρχαιολογικών θησαυρών της Συρίας.

Ένα σύνολο 17.000 τεμαχίων αρχαιολογικών έργων που είχαν κλαπεί από μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Συρίας βρίσκονται σήμερα στην Τουρκία", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Αρχαιολογικών Μνημείων της Συρίας Μαχμούντ Χαμόντ.

Τι υπάρχει πίσω από το "σοσιαλισμό" των Κούρδων στη βόρεια Συρία;

«Τα κέρδη από πωλήσεις συριακού πετρελαίου πάνε στο κουρδικό SDF. Αυτό βεβαιώνει ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου.

Έτσι, εκτός από την κλοπή και λαθρεμπόριο Συριακού πετρελαίου, εθνοκάθαρση στους πληθυσμούς Αράβων, Αρμενίων, Παλαιστινίων, Δρούζων, Χριστιανών στην κατεχόμενη Βόρεια Συρία, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε και για τις άλλες κερδοφόρες μπίζνες στη "Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα", που απέδιδαν τα "προς το ζην" στους μισθοφόρους "μαχητές κι αμαζόνες", αλλά πλήρωνε ακριβά και ο κουρδικός λαός:

Πίσω από το "σοσιαλιστικό πείραμα"





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.