Επισημάνσεις

Mε τους αγρότες στους δρόμους, να διεκδικούν το χαμένο τους «αύριο», και το 1 δίς από τα 28 των τραπεζών, τα καταστήματα να κλείνουν, και την ανεργία να καλπάζει, η κυβέρνηση, που διορίζει τους εκλεκτούς του συστήματος στις θέσεις των γενικών γραμματέων, φέρνει επειγόντως στη Βουλή, τρία νομοσχέδια που δεν έχουν καμία σχέση με την οικονομική κρίση, και δεν είναι πρώτης προτεραιότητας για τον λαό.

Τρία νομοσχέδια που αλληλοσυμπληρώνονται και που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επιβληθούν τα σχέδια και οι λύσεις, που έχουν επεξεργαστεί «Έξωθεν κέντρα»..


Τα νομοσχέδια, για την μαζική παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους , για τον Ολιγαρχικό «γερμανικό» εκλογικό νόμο, και για την ομοσπονδιοποίηση της Ελλάδας με τον «Καλλικράτη», δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα δημιουργούν καινούργια, για τον απλό Έλληνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.