Το νέο απόφθεγμα .....: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα

Οι θεατρικές «παραστάσεις» του Γεωργίου Παπανδρέου και όλο το συνακόλουθο τελετουργικό τους αποτελούν τη θεοποίηση της πολιτικής αποβλάκωσης, τη θεοποίηση της επελεύνουσας αλαζονικής κοροϊδίας: Συμπτώματα μιας βάρβαρης οπισθοδρόμησης, συμπτώματα της αλαζονικής ανοησίας που κυριαρχεί, του ζοφερού παθολογικού θεάματος.
Το νέο απόφθεγμα που μας πέταξε αυτή τη φορά είναι το γνωστό λεκτικό τέχνασμα της πλανητικής αυτοκρατορίας: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα»!!!

Με αυτό το «σύνθημα» δεν κάνανε στάχτη τη Γιουγκοσλαβία για να σώσουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» από το δικτάτορα Μιλόσεβιτς;
Με αυτό το σύνθημα δεν ισοπέδωσαν το Ιράκ και δεν επέβαλαν την ΝΑΤΟϊκή μπότα;

Με τέτοια συνθήματα περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «ελευθερίας» δεν «εκτελέστηκαν» οι μεγαλύτερες ανθρωποσφαγές των λαών και τα μεγαλύτερα εγκλήματα από τους δήμιους του πλανήτη και την ιμπεριαλιστική κακουργία και θηριωδία;

Πάντα τα «ανθρώπινα δικαιώματα»
και αυτά τα περί «ισότητας» και «ελευθερίας» τα όριζαν οι δήμιοι των λαών, οι κυρίαρχοι κακούργοι των εξουσιών και τα ΤΑΥΤΙΖΑΝ με τα συμφέροντά τους. Αυτοί καθόριζαν το περιεχόμενο αυτών των δικαιωμάτων.

Η εξουσία, δηλαδή, ορίζει το τι είναι ανθρώπινο δικαίωμα και καθορίζει το περιεχόμενο αυτού του δικαιώματος ανάλογα με τα συμφέροντά της και τις ανάγκες της στιγμής.

Η Ανθρώπινη ιστορία το επιβεβαιώνει κατηγορηματικά…
Είναι το «αδιαπραγμάτευτο» δικαίωμα της αγοράς και του χρήματος. Είναι το «δικαίωμα» των ισχυρών να ορίζουν και να επιβάλλουν το δικό τους «δικαίωμα».

Είναι το σόφισμα που στο όνομα δήθεν του «ανθρώπου» και της «ελευθερίας» επιβάλλει την «ελευθερία» της αγοράς και την κτηνώδη απανθρωπιά της, τη δουλεία και τον αλληλοσπαραγμό των ανθρώπων.
Πράγματι είναι αδιαπραγμάτευτο. ΟΧΙ όμως «ανθρώπινο δικαίωμα», αλλά το «δικαίωμα» των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων» να υποτάξουν την ελληνική κοινωνία και να επιβάλλουν την ολοκληρωτική δουλεία και αποκτήνωση: Την πιο άγρα και εφιαλτική απανθρωπιά…

Τα «ανοικτά σύνορα» στον καπιταλισμό, οι στρατιές των εισαγόμενων θυμάτων-δούλων, όλο αυτό το φρικώδες και οργανωμένο ιμπεριαλιστικό δουλεμπόριο, μαζί με την παροχή ιθαγένειας σε αυτά τα στίφη των αποκτηνωμένων θυμάτων, τα οποία είναι εντελώς χειραγωγημένα και αιχμάλωτα εξαρτήσεων δουλοπαροικίας, ΟΛΑ ΑΥΤΑ αποτελούν την πλέον τερατώδη απανθρωπιά.

Το καθεστώς και οι «αριστεροί» του ψάλτες βαπτίζουν αυτή τη φρίκη «αδιαπραγμάτευτο ανθρώπινο δικαίωμα»!!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.