Γεύμα ....αλλά διαπλοκή!!


Γεύμα σε διευθυντές πολιτικών και οικονομικών καθημερινών εφημερίδων παρέθεσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Παπανδρέου. Μαζί του ήταν ο Θ. Πάγκαλος και οι Λούκα Κατσέλη, Γιώργος Παπακωνσταντίνου αλλά και ο Πεταλωτής.

Το γεύμα αφορούσε τους διευθυντές των καθημερινών πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων και προφανώς συζητήθηκαν πολλά....

Εκεί ήταν οι Παπαχελάς, Χαρβαλιάς, Μεμής, Παναγόπουλος, Μιχελάκης, Φίλης, Αμανατίδης, Δαλίτης, Πλακούτσης, Ευαγγελοδήμος και άλλοι πολλοί.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως το... γεύμα θα επαναληφθεί και με τους διευθυντές των τηλεοπτικών, των ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και των εβδομαδιαίων εφημερίδων.

Οι συζητήσεις που επικράτησαν στα πηγαδάκια ήταν αναφορικά με τον τρόπο ενημέρωσης του κόσμου σε κυβερνητικά θέματα, αλλά και...συστάσεις σε "κακά παιδιά" της δημοσιογραφίας, που καμιά φορά ξεστομίζουν περισσότερα απ΄όσα πρέπει.

Τσιμουδιά πουθενά..... Αυτά άλλωστε αυτά, δεν θα σας τα πούν στα δελτία...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.