Εξελίξεις στην δίκη των "Πυρήνων"


Σύμφωνα, λοιπόν με τα όσα επικαλέστηκε στην κατάθεση της η μάρτυρας είναι ψέμα το ήταν παρoύσα, στην έρευνα που έκαναν οι άντρες της αντιτρομοκρατικής, όπως αναφέρει η έκθεση έρευνας και κατάσχεσης που συνέταξαν οι αστυνομικοί μετά την έφοδο που έκαναν στο σπίτι του Χατζημιχελάκη, (αυτό που παρουσίασαν μετά σαν «γιάφκα» της οργάνωσης).
Σύμφωνα με την ίδια ήταν παρούσα μόνο της πρώτες ώρες της έρευνας και στην συνέχεια πήγε σπίτι της, που βρίσκεται πάνω απ’ το επίμαχο διαμέρισμα, καθώς βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Συμπλήρωσε στην κατάθεση της ότι όσο ήταν παρούσα η ίδια είδε μόνο αστυνομικούς και κανέναν από τους εννέα εισαγγελείς οι οποίοι, όπως αναφέρονται στην έκθεση, ήταν παρόντες κατά την έρευνα.
Με αυτά τα δεδομένα οι συνήγοροι των κατηγορουμένων υπέβαλαν ένσταση πλαστότητας του εγγράφου, κάτι που αν γίνει δεκτό απ’ το δικαστήριο τινάζει στον αέρα όλη την δίκη.
Γι’ αυτό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια της δίκης, την Δευτέρα, καθώς οι δικηγόροι των κατηγορουμένων έχουν υποβάλει αίτημα να ‘ρθουν στο δικαστήριο και να καταθέσουν οι εννέα εισαγγελείς που φέρονται να υπογράφουν την έκθεση έρευνας και κατάσχεσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.