Ζητιάνους θα καταντήσουν όλους τους Έλληνες

Ωχριά ως και ο Μητσοτάκης σε αντιλαϊκότητα σε σύγκριση με την κατάπτυστη από τους Έλληνες, αλλά υπέροχη σε αποτελεσματικότητα για τους πιο επιθετικούς κύκλους του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου, κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ!.. Γαντζωμένοι με νύχια και με δόντια στην εξουσία, δεν πρόκειται να φύγουν πριν από τη λήξη της θητείας τους το φθινόπωρο του 2013, αν δεν τους διώξει ο λαός με τις κινητοποιήσεις του, με αλλεπάλληλα κύματα μαχητικών διαδηλώσεων.

Ζητιάνους θα καταντήσουν όλους τους Έλληνες εργαζόμενους, αν ολοκληρώσουν τη θητεία τους. Ούτε νερό δεν θα έχουμε σε επάρκεια σε λίγο για να πλενόμαστε, ούτε ηλεκτρικό ρεύμα για να φωτιζόμαστε και να λειτουργούν τα κλιματιστικά, καθώς αυτή η κυβέρνηση Παπανδρέου ξεπουλάει ακόμη και την ΕΥΔΑΠ και τη ΔΕΗ, γυρίζοντας την Ελλάδα στις δεκαετίες του 1930 και του 1950, τότε που ρεύμα και νερό στην Αθήνα πούλαγαν οι ξένοι! Όλη τη χώρα σκοπεύει να πουλήσει το ΠΑΣΟΚ.

Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό αμέσως μόλις πέσει, καθώς ούτως ή άλλως η πολιτική τους αποστολή έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε μία και μοναδική θητεία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.