Εχουμε την πιο λαομίσητη κυβέρνηση που υπήρξε τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα και οι σημερινές αποδοκιμασίες –και όχι μόνο λεκτικές- που δέχτηκαν σήμερα τα στελέχη της δείχνουν ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την κοινωνική εξέγερση.

Σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας η μυριόστομη κραυγή που ακούστηκε ήταν «δεν σας θέλει ο λαός, πάρτε το μνημόνιο και μπρος».

Είναι όμως τόσο χοντρόπετσοι αυτοί που συμμετέχουν στην κυβερνητική συμμορία του ΠΑΣΟΚ, που δεν φαίνονται να προβληματίζονται στο ελάχιστο από τα αυγά, φρούτα, μούτζες και ..σφαλιάρες που δέχτηκαν σήμερα ώστε δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί η εκτίμηση του οικονομολόγου-αναλυτή Δ. Καζάκη που είπε ότι είναι ικανοί να μας οδηγήσουν σε εμφύλιοώστε να παραμείνουν στην εξουσία μέχρι να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο για τα λαϊκά στρώματα και με επιδίωξη να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.