Διαγωνίως

Μίλησε πάλι ο πρωθυπουργός της συμφοράς. O λογιστής των Τραπεζών, ο γερμανοθρεμμένος, ο τρίγλωσσος, κατά πως λένε στις Βρυξέλλες, ο αγαπημένος των ευρωπαϊκών ελίτ. O Σημίτης!
Και τι δεν είπε ο κ. καταλληλότερος. Ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος της Μ. Δαμανάκη, τρομοκρατώντας τον κόσμο για το τι θα πάθει αν φύγουμε από την Ευρωζώνη.
Λιμοί, λοιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, επιδρομές αλλοφύλων, θάνατοι του εμποράκου και των νοικοκυραίων, πτωχεύσεις τραπεζών, πανικός του κόσμου, κερδοσκοπία, αβεβαιότητες και απάτη, θα προκληθεί μεγάλη αναταραχή στην Ευρωζώνη και κυρίως στη Γερμανία, γι' αυτό το λόγο πρέπει να κάτσουμε ήσυχοι στ' αυγά μας και να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. Η σελίδα μας είναι βέβαιη ότι ο Σημίτης πριν φιλοξενηθεί στην «Καθημερινή» (2/10/2011) του Αλαφούζου, είχε διαβάσει την Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Αιφνιδίως μας ήρθε στο νου ο τίτλος-κραυγή μιας εαμοελασίτισας (Μ. Αποστολοπούλου) που τον έκαμε και βιβλίο και ταιριάζει γάντι στο ανθρωπάκι των Γερμανών: «Δεν δουλώνω, δεν απογράφω» (Δεν υποδουλώνομαι και δεν υπογράφω).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.