Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συγκινούν!

Η μια δηλώνει ότι δεν θέλει αλλά και δεν μπορεί να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, έχει τύψεις λέει, συνειδησιακό πρόβλημα και δώστου κλάμα! Η Μάρθα Βούρτση του κοινοβουλίου έχει καταντήσει η Βασούλα!
Η άλλη αφού έστρωσε καλά καλά το έδαφος θυμήθηκε να ...διαφωνήσει και από ολόκληρο πολυνομοσχέδιο καταψήφισε μόνο ένα άρθρο! Τέτοια μεγάλη διαφωνία είχε που και αν "διαγράφηκε" παίρνει σβάρνα τα κανάλια και ξαφνιασμένη, αλλά και γεμάτη κατανόηση για το τι πέρασε ο άντρας της στο παρελθόν, θα εξακολουθήσει να στηρίζει την κυβερνητική πολιτική!!! Το δούλεμα σε όλο του το μεγαλείο!

Ο πιο ωραίος όμως είναι ο τρίτος, ο "πού 'σαι νιότη να σου δείξω τα στερνά". Αυτός πια αφού συμμετείχε ενεργά στο μεγαλύτερο γεγονός της νεότατης ιστορίας του λαού μας, την εξέγερση του Πολυτεχνείου που έριξε κοτζάμ χούντα, τώρα λέει δεν μπορεί να καταψηφίσει γιατί δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να ρίξει μια ...κυβέρνηση. Μάλλον επειδή είναι ...δημοκρατική. Α, ρε Μίμη φιλοξενούμενε του ΠΑΣΟΚ, αυτό το φιλότιμο θα σε φάει, πως να στεναχωρέσεις τους οικοδεσπότες σου; Όχι τίποτ' άλλο δεν σου προέκυψε και το πολυπόθητο ξεπέρασμα του ιστορικού σχίσματος κομμουνιστών και σοσιαλιστών που διατυμπάνιζες πριν καμιά 20αριά χρόνια!  Δεν σου προέκυψε τίποτα απ' όσα "οραματίστηκες", αλλά δεν πρέπει να έχεις παράπονο, σε βγάζουν κάθε τόσο στα κανάλια για να γελάσει ο κάθε πικραμένος!
Αλλά και όλοι οι άλλοι βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ γκρινιάζουν. Δεν έχουν μούτρα να πάνε στα χωριά και στις γειτονιές τους, να πάνε σε μια ταβέρνα με την οικογένειά τους, τους αποπαίρνει με ...αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό τρόπο ο αχάριστος λαός γιατί λέει σήκωναν το χέρι στη Βουλή για να σώσουν τη χώρα! Τι φταίνε αυτοί, κατά πως αναρωτιέται και η Ζούνη, άλλοι αποφασίζουν, αυτοί απλώς σηκώνουν το ...χέρι! Μετά τους φταίει ο κόσμος που περιορίζεται μόνο στα γιαούρτια!
Πάντως λαέ μην ανησυχείς. Μπορεί να απέτυχε η ΚΟΕ να τους πείσει να ψηφίζουν σωστά στη Βουλή και να κάνουν αντίσταση αλλά ανέλαβε το ΚΚΕ! Που κορόιδευε την ΚΟΕ! Περικύκλωσε λέει τη Βουλή, τρόπος του λέγειν δηλαδή, όχι για να εμποδίσει τους βουλευτές να μπούνε μέσα αλλά για να νοιώσουν την πίεσή του, να τρομάξουν και να το ξανασκεφτούν, μπας και δεν ψήφιζαν το πολυνομοσχέδιο! Μάλλον συγκινήθηκε η ηγεσία του ΚΚΕ από τα δάκρυα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και υπέκυψε σε τέτοιους οπορτουνισμούς!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.