Η χειρότερη μόλυνση είναι η ανεργία και η εξαθλίωση των εργαζομένων

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
 
ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ε.Ε. - ΔΝΤ

Οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ, αυτοί που κάνουν μια από τις πιο βαριές και ανθυγιεινές εργασίες, καιρό τώρα αγωνίζονται για το μεροκάματο, για να μην χάσουν τη δουλειά τους, για να μη  περάσει η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Δήμων στους ιδιώτες και στα επιχειρηματικά συμφέροντα.
   
Η κυβέρνηση τους απειλεί, όπως απειλεί όλη την κοινωνία, με καταστολή, απολύσεις και διώξεις. Χρησιμοποιεί εναντίον τους τη συκοφαντία όπως κάνει σε κάθε κλάδο που αγωνίζεται. Επικαλείται δήθεν προνόμια των εργαζόμενων στους ΟΤΑ, όταν είναι φανερό πια ότι με τα ίδια επιχειρήματα επιτίθεται ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους. Προσποιείται ότι ανησυχεί για τη δημόσια υγεία, την ίδια ώρα που με την πολιτική της διαλύει τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, προκαλεί λιποθυμίες μικρών μαθητών από ασιτία και οδηγεί ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων και συνταξιούχων να μην μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα φάρμακα και να αδυνατούν να πληρώσουν την ελάχιστη καταβολή της επίσκεψής τους στο δημόσιο νοσοκομείο.
   
Tα καταιγιστικά κυβερνητικά μέτρα γενικής λεηλασίας και νεοαποικιακής υποδούλωσης του ελληνικού λαού συναντώντας τη γενικευμένη λαϊκή αποδοκιμασία και κατακραυγή, απλώνουν στη χώρα και συσσωρεύουν επίφοβα για τους ίδιους τους εμπνευστές τους, τα εύφλεκτα υλικά της κοινωνικής οργής. Tη διάχυτη κοινωνική διαμαρτυρία και οργή, οι εγχώριοι κυβερνητικοί εντολοδόχοι του ιμπεριαλισμού, λογαριάζουν πως θα την ελέγξουν και θα την καταπνίξουν με την τρομοκρατία, με τη θρασύτατη δημαγωγία και με το πατριδεμπόριο. Για να παραλύσουν, να καθηλώσουν και να σπρώξουν τις λαϊκές μάζες να κρυφτούν στα ατομικά καταφύγια του «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», υψώνουν επιπρόσθετα τώρα, σαν σκιάχτρο εναντίον του λαού την απειλή της πείνας.
   
Οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία έχουν ένα και μόνο δρόμο. Την ενότητα και το μαζικό - οργανωμένο αγώνα, για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής των μνημονίων και της αντιλαϊκής επίθεσης, της κυβέρνησης και του σφαγείου ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας εξοντώσουν, κάθε κλάδο ξεχωριστά, στους θαλάμους αερίων της φτώχειας και της ανεργίας.
   
Oι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας επιταχύνονται, τα γεγονότα πυκνώνουν, η αστάθεια μεγαλώνει, η αποδοκιμασία της χρεοκοπημένης αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής και των υποδουλωτικών μνημονίων γενικεύεται, προκαλώντας κραδασμούς σ όλο το οικοδόμημα της αντιλαϊκής εξουσίας. Oι ιεροφάντες του διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος της εξάρτησης και της εθνικής υποτέλειας, θέλουν να ρίξουν τα βάρη της δικής τους χρεοκοπίας στις πλάτες του εργαζόμενου λαού. O εργαζόμενος λαός πρέπει και μπορεί να υπερασπίσει τα δικαιώματά του, να αντιταχθεί, να αποκρούσει και να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική.
   
Ας δώσουμε ενεργητικά τη συμβολή μας στην οργάνωση της πάλης του λαού και στο σωστό προσανατολισμό του λαϊκού αγώνα.


ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

     ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΤΑ
Νίκη στους αγώνες του λαού ενάντια στο μνημόνιο
και την πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ


Μ-Λ ΚΚΕ
Αριστοτέλους και Αβέρωφ 23, Αθήνα, τηλ. 2018227992, www.m-lkke.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.