ΔΕΘ 2012: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Κάτω τα νέα βάρβαρα μέτρα!
Κάτω παλιά και νέα μνημόνια!
Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν ακόμα γύρο επιθέσεων, στις κατακτήσεις και τα δικαιώματα του λάου μας που κερδήθηκαν μετά από αγώνες και θυσίες δεκαετιών.
Κάθε μέρα που περνάει γίνεται ξεκάθαρο ότι και η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ -παρά τις όποιες ‘διαφωνίες’ – είναι προσηλωμένη στην προώθηση των εντολών της τρόικας και την κατά γράμμα τήρηση των μνημονίων και των αντιλαϊκών-αντεργατικών νόμων που τα συνοδεύουν.
Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, η νέα φοροληστεία, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι απολύσεις δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, το κλείσιμο οργανισμών και νοσοκομείων, η εκποίηση του πλούτου της χώρας, οι νέες απαιτήσεις τις τρόικας για 6ημερη εργασία, οι μειώσεις στους μισθούς και οι μειώσεις στις συντάξεις δεν στοχεύουν σε καμία ανάπτυξη, σε καμία εξυγίανση.
Στόχος είναι μόνο ένας να γίνει μια ανακατανομή του πλούτου από τον λαό –όποιον πλούτο είχε- στο χέρια λίγων , από το λαό και τους εργαζόμενους προς τις δυνάμεις του κεφαλαίου, το αλυσόδεμα του λαού και της χώρας μας.
Μπροστά σε αυτή την συντονισμένη επίθεση, εμείς δεν μπορούμε να απαντήσουμε μεμονωμένα, κανένας μόνος του, να οργανώσουμε την αντίσταση μας στα σωματεία μας, τις πρωτοβουλίες και τις επιτροπές στην δουλειά και στη γειτονιά.
Να βάλουμε στην άκρη όλους αυτούς που έπαιξαν και παίζουν στις πλάτες μας, που υποθήκευσαν τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας! Να πάρουμε την υπόθεση του αγώνα στα δικά μας χέρια! Να μην υποταχτούμε!
Να μην χαριστούμε σε κανέναν!
Να πλημμυρίσουμε τους δρόμους ξανά και ξανά! Όπως κάναμε τόσες φορές στα τρία αυτά χρόνια! Να πυροδοτήσουμε εστίες αγώνα παντού και με κάθε ευκαιρία! Να τροφοδοτήσουμε όλες αυτές τις εστίες αντίστασης και αγώνα που έχουν ήδη ανάψει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.