Σχόλια

Αντωνάκη τι έμαθα; Πάλι λέρωσες το εσώρουχό σου; Δεν σου είπαν οι κόλακες, που έχεις, ότι δεν είναι σωστό, να τα κάνεις πάνω σου; Το ξέρω «μικρό μου ερπετό», ότι σε τρόμαξαν οι κινητοποιήσεις του κόσμου. Και σένα και τους άλλους δυο «κατεργάρηδες».
Αλήθεια, νόμισες ότι ήταν ποτέ δυνατόν, να πιστέψουμε, ότι σ’ έπιασε ο πόνος τώρα, να βάλεις «κόκκινες γραμμές» στην Τρόικα; Αφού, Αντώνη, εσύ και τα βόδια, αντιπαθείτε το κόκκινο. Μια ροζ κορδέλα, μια γαλάζια καλτσοδέτα, το πολύ – πολύ, να φορέσεις μια φουστίτσα με διχτυωτό καλσόν και γόβες για την Τρόικα. Το ίδιο και το κουνελάκι με το Μπενύτο, για να είναι οι δούλοι ντυμένοι ομοιόμορφα.
Ρε σεις, καλά να ξεμείνετε από ψήφους, αλλά να ξεμείνετε κι από κόλπα; Το ίδιο παλιό κόλπο που έκανε ο Λοβέρδος; «Δεν θέλουμε εμείς, οι τοκογλύφοι μας αναγκάζουν…». Τουλάχιστο ο κλαψιάρης είχε υποκριτικό ταλέντο, δεν γέλαγε, όταν τα έλεγε.  Άσε, που τα γραπτά μένουν. Κι εσείς υπογράψατε. Οι άντρες τηρούν την υπογραφή τους, ε Άντονι; Σίγουρα, κι ο λόγος σου είναι συμβόλαιο. Με το Σατανά, αλλά συμβόλαιο…
Δε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή μέχρι το χειμώνα. Ήδη σε δείχνουν δεύτερο, κάποιοι λένε πως θα πας βαθύτερα κι από τη Βαγγελιώ. Το πιστεύω, γιατί στηρίζομαι στην αλαζονεία και την ανικανότητα, που σε διακατέχει. Τελικά τα κατάφερες να κάνεις κι ένα καλό: Διέλυσες τη ΝΔ, μπράβο. Α, όλα κι όλα. Να λέμε τα καλά, έστω κι αν έγιναν από σπόντα… 
Θέλω να δω, που θα βρεις από τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς 18 δις. Όχι Αντώνη, δεν έχουν κάτω από τα στρώματα τίποτα. Ούτε στα μπαούλα. Κι οι σκόροι ακόμα, ψόφησαν από ασιτία. Μπες μέσα σ ένα μπαούλο, να δεις. «Μπαούλο» θα σε κάνουν από το ξύλο, να το θυμάσαι. Χαζό λέγαμε το Γιωργάκη, αλλά πρόλαβε και την έκανε για την πατρίδα, το America. Εσένα σε βλέπω παρέα με το Μπενύτο και το Φώτη, να παίζετε Ξερή με τον Άκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.