Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν ! Τέρμα στη δημόσια υγεία !



Επιτέλους!

Είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας; Πρόλαβες και έβγαλες τις καταθέσεις σου σε χώρες του εξωτερικού για να μη στις πάρει ο Τσίπρας ή η εφορία κατά περίπτωση; Είσαι εισοδηματίας, εφοπλιστής, γόνος αριστοκρατικής οικογένειας ή κερδισμένος του Τζόκερ; Αν ανήκεις σε κάποιους από τους παραπάνω, είσαι τυχερός!

Χρόνια περιμέναμε αυτή τη μέρα! Χωρίς γιατρούς του ΕΟΠΥΥ πλέον δεκάδες δημόσια νοσοκομεία και χωρίς φάρμακα εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι! Πάμε ολοταχώς, βασικά πήγαμε ήδη, στην ιδιωτική υγεία! Τι Αμερική και μ@λ@κίες, στην Ελλάδα φτάσαμε στο "όνειρο" απλά χρεοκοπώντας.

Οι υπόλοιποι ψόφος. Λίγο ο υπερπληθυσμός, λίγο η ανεργία, λίγο η κλιματική αλλαγή.. Είμαστε πολλοί πως να το κάνουμε. Δεν καταλαβαίνετε ότι με την παρουσία σας, την γκρίνια σας και τη μιζέρια σας δεν αφήνετε τους οικονομικά ευκατάστατους να περάσουν καλά; Τι θέλετε; Να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό και να κλείσουν τα μπουζούκια, τα γιοτ κλαμπ και τα σαλέ στην Αράχωβα; Θα έχετε τη δύναμη να πείτε στα παιδιά σας σε λίγα χρόνια, ότι δε θα πετάξουν ποτέ λουλούδια αξίας 300 ευρώ; Ότι δε θα κάνουν ποτέ ιστιοπλοΐα με nautica πόλο μπλουζάκι; Πως δε θα δουν τις κάμερες του σταρ να παίρνουν συνεντεύξεις από τα νούμερα των καναλιών την ώρα που κάνουν σκι; Γιατί καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη θέλω να σας δω.

Προσωπικά, με την ιδιωτική υγεία νιώθω πλούσιος. Άντε να ιδιωτικοποιηθεί και η παιδεία τώρα, να αρχίσουμε να μιλάμε για το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο κράτος στον κόσμο μαζί με το Ντουμπάι.

ΥΓ:Πάντως, πάλι επιβεβαιώνεται ο Σαμαράς. Οι διαρθρωτικές αλλαγές προχωράνε τάχιστα. Αντώνη μετά και την παιδεία τι έχει; Ιδιωτικές
εκκλησίες;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.